Titulinis » Naujienos » G.Čemelytė rungtyniaus Norvegijos aukščiausioje lygoje

G.Čemelytė rungtyniaus Norvegijos aukščiausioje lygoje

2022-09-08
hockey.lt informacija
Pastaraisiais metais vis daugiau ledo ritulininkių iš Lietuvos tęsia savo karjeras užsienyje, o ateinantį sezoną Lietuvos atstovė išbandys ir Norvegijos aukščiausios ledo ritulio lygos lygį.
 
Norvegijos moterų aukščiausioje lygoje rungtyniaujančioje „Valerenga“ komandoje šį sezoną rungtyniaus Gabija Čemelytė. 16-ąjį gimtadienį šį mėnesį švęsiančiai gynėjai, tai nebus pirmoji karjeros stotelė šioje šalyje: po sezono Vilniaus „Hockey Stars“ klube, ji išvyko į „Ullensaker Flyers“ jaunimo ekipą, o praėjusį sezoną ji treniravosi su „Gruner“ komanda, bet galimybę pasirodyti ant ledo iš jos atėmė patirta trauma.
 
Traumas išsigydžiusi ir naujam sezonui besiruošianti G. Čemelytė prieš laukiančius naujus iššūkius neslėpė, jog ateityje tikisi išbandyti save ir Lietuvos nacionalinėje rinktinėje.
 
„Valerenga“ komandoje turime pakankamai mažai žaidėjų, bet mūsų komandos tikslas yra su laiku pakilti atgal į aukščiausias pozicijas, tad stengsimės laimėti kuo daugiau rungtynių. Pati stengsiuosi kuo geriau pasirodyti po traumos ir padėti savo komandai. Taip pat norėtųsi sužaisti ir už nacionalinę rinktinę“, - po pirmųjų draugiškų rungtynių ruošiantis naujam sezonui kalbėjo ledo ritulininkė.
 
 
Sezoną aukščiausioje Norvegijos lygoje „Valerenga“ pradės rugsėjo 25 dieną.