Titulinis » Naujienos » Papildomi iššūkiai pasaulio čempionate išspręsti: „Twinsbet“ arenos ledas atitinka visus keliamus reikalavimus

Papildomi iššūkiai pasaulio čempionate išspręsti: „Twinsbet“ arenos ledas atitinka visus keliamus reikalavimus

2024-04-29
hockey.lt informacija
Vilniuje vykstančio „2024 IIHF Pasaulio Ledo Ritulio Čempionato I Diviziono, B Grupės“ turnyro antrąją dieną organizatoriai susidūrė su papildomais iššūkiais.
 
Antrąją turnyro dieną rungtynėse tarp Nyderlandų ir Ukrainos teko stabdyti rungtynes siekiant užtikrinti, jog ledo kokybė atitiktų reikiamus standartus. Nors pirmasis kėlinys buvo sustabdytas anksčiau laiko, vėliau komandos pratęsė savo pasirodymą.
 
Nepaisant papildomų iššūkių, su problemomis „Twinsbet“ arenoje buvo susitvarkyta dar sekmadienio vakarą.
 
„Kyla iššūkių užtikrinant ledo kokybę ir tai dažnai pasitaikantis atvejis multifunkcinėse arenose. Profesionalios čempionato organizatorių komandos pastangų dėka dar patį vakarą ledas atitiko visus keliamus reikalavimus. Kadangi rinktinė sėkmingai žygiuoja link pergalės šiame čempionate, tikimės didesnio mūsų komandos palaikymo“, - apie iššūkius čempionate kalbėjo organizacinio komiteto vadovas Remigijus Valickas.
 
Pasaulio čempionatas Vilniuje bus tęsiamas jau antradienį. Dvi pergales iš tiek pat galimų iškovojusi Lietuvos rinktinė 19:30 val. stos į akistatą su Nyderlandais. Įsigyti bilietus į turnyrą galite bilietai.lt