Titulinis » Naujienos » Sugrįžimas: U. Čižas ir vėl rungtyniaus Norvegijoje

Sugrįžimas: U. Čižas ir vėl rungtyniaus Norvegijoje

2019-08-27
hockey.lt informacija
Praėjusią savaitę be klubo likęs Ugnius Čižas ilgai be darbo neužsibuvo – ledo ritulininkas jau išvyko į Norvegiją, kur pasiekė susitarimą su puikiai pažįstama „Comet“ komanda.
 
Būtent šiame antroje Norvegijos lygoje žaidžiančiame klube Lietuvos rinktinės puolėjas praleido pastaruosius du metus, o šiemet jis buvo išvykęs į „Neman“ komandą, bet nepaisant sėkmingos peržiūros, galiausiai Baltarusijos vicečempionų ekipa nusprendė atsisakyti puolėjo paslaugų.
 
„U. Čižas yra aukšto lygio puolėjas, kuris gali žaisti tiek centre, tiek ir krašte. Jis gerai valdo ritulį bei sudėtingose situacijose įneša ramybės. Mūsų komandos manymu, pastaruosius du sezonus jis buvo vienas iš geriausių mūsų puolėjų, kalbant tiek apie pasirodymus puolant, tiek ir ginantis. Šiemet jis ir vėl gaus galimybę žaisti laimingu 13 numeriu“, - po sutarties pasirašymo kalbėjo vienas iš „Comet“ vadovų Glennas Johansenas.
 
Tuo tarpu pernai 48 rezultatyvumo balus Norvegijoje surinkęs (14 įvarčių ir 34 rezultatyvūs perdavimai) U. Čižas tikėjosi, jog šiemet su komanda pagaliau pavyks pasiekti lemiamą kovą dėl vietos aukščiausioje lygoje.
 
„Džiaugiuosi galėdamas sugrįžti į „Comet“ trečiam sezonui. Haldeno miestas ir „Comet“ man tapo lyg antraisiais namais ir esu patenkintas, kad galiausiai viskas išsisprendė. Manau, kad komanda šiemet surinkta labai gera ir mes galime kasdien vienas kitą stumti tapti dar geresniais. Dabar mums reikės tik tęsti darbą, kad pasiektume kvalifikacines kovas dėl pakilimo aukštyn“, - klubo svetainei teigė 23-ejų metų ledo ritulininkas.
 
Priminsime, kad „Comet“ ekipoje lieka ir šeštą sezoną komandoje pradėsiantis Paulius Gintautas, o naujo sezono startas numatytas rugsėjo 14 dieną.