Titulinis » Naujienos » Savaitgalį Vilniuje ant ledo karaliavo merginos

Savaitgalį Vilniuje ant ledo karaliavo merginos

2019-11-13
hockey.lt informacija
 Šį savaitgalį Vilniaus „Pramogų“ arena tapo šalies moterų ledo ritulio centru - sostinėje ne tik vyko pirmosios istorijoje Lietuvoje surengtos Baltijos lygos rungtynės, bet ir tradicinė mergaičių ledo ritulio diena.
 
Baltijos lygos B grupėje rungtyniaujanti „Hockey Stars“ komanda pirmenybes pradėjo dvejomis pergalėmis. Mauro Baltrukonio auklėtinės 5:0 ir 5:1 įveikė „Tukums“ komandą iš Latvijos. Dvi pergalės leido lietuvėms pakilti į pirmąją poziciją savo divizione.
 
Po du įvarčius šį savaitgalį Vilniaus komandai pelnė Elena Gagarina, Emilija Tučiūte ir Laura Jusė, o po vieną pridėjo Nomeda Burneikaitė, Roberta Kajutė, Simona Jasinevičienė ir Diana Burneikienė.
 
Po antrųjų rungtynių buvo surengta tradicine tampanti mergaičių ledo ritulio diena, kuri išbandyti šią sporto šaką kviečia visas merginas ir mergaites. Virš 30 dalyvių sutraukęs renginys kaip įprasta dovanojo puikų emocijų jo dalyvėms, kurias ant ledo tikimasi išvysti ir ateityje.
 
Ateinantį sekmadienį mergaičių ledo ritulio diena numatyta Klaipėdos „Akropolyje“. Renginio startas 14:40 val. Šį projektą finansuoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.