Titulinis » Naujienos » Rezultatyviausias čempionato žaidėjas: apie svarbią dvikovą ir „pankų“ šansus (VIDEO)

Rezultatyviausias čempionato žaidėjas: apie svarbią dvikovą ir „pankų“ šansus (VIDEO)

2021-02-06
15min.lt informacija
 Vilniaus „Hockey Punks“ ruošiasi svarbiai Lietuvos čempionato dvikovai prieš „Kaunas Hockey“, o rezultatyviausias šalies pirmenybių žaidėjas Povilas Verenis atsargiai žiūri tiek į šeštadienio dvikovą, tiek į „pankų“ šansus iškovoti čempionų titulą sezono pabaigoje. 
 
„Hockey Punks“ yra pirmoje vietoje Lietuvos čempionate su 13 pergalių per 17 rungtynių. P.Verenis – rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas su 20 įvarčių ir 17 perdavimų komandos draugams. 
 
Puolėjas savo sezoną kol kas vertina gerai: „Pavyksta gerai sužaisti, pelnyt įvarčius. Esu dėkingas visiems komandos draugams, tai ir jų nuopelnas.“ 
 
Vos prisijungęs prie „Hockey Punks“ P.Verenis neslėpė, kad fizinė jo forma nėra pati geriausia, tačiau dabar pasakoja, kad situacija – pasitaisiusi. 
 
„Turime nemažai rungtynių, sukritusių į krūvą. Manau, kad iki atkrintamųjų viskas bus gerai“, – kalbėjo „pankų“ lyderis, gavęs poilsio paskutinėse komandos rungtynėse. 
 
Jau šeštadienį „Hockey Punks“ laikinojoje sostinėje surems lazdas su „Kaunas Hockey“ klubu, žengiančiu antroje vietoje (12-3). 
 
„Manau, kad pasiruošę esame neblogai, – sakė P.Verenis. – Treniruočių procesas vyksta taip, kaip planuota. Reikia gero nusiteikimo, pasiruošti ir manau, kad viskas turėtų būti gerai.“ 
 
„Pankų“ 30-metis puolėjas neslepia, kad šio sezono liūdnas atributas – tuščios tribūnos – nėra malonus vaizdas. 
 
„Bet stengiesi apie tai negalvoti ir eiti žaisti“, – sakė P.Verenis. 
 
Nuo vasario 1 dienos komandos nebegali pildytis naujokais Lietuvos čempionate, tad sudėtys jau nebepakis. Tad kokie „Hockey Punks“ šansai triumfuoti Lietuvos? 
 
„Manau, kad mūsų sudėtis tikrai gera. Kitos komandos, kurios pateko į atkrintamąsias, yra stiprios. Visi turi vienodus šansus ir žiūrėsime, kaip bus“, – atsargiai situaciją vertino P.Verenis. 
 
„Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ rungtynių startas šeštadienį – 17 val.