Titulinis » Naujienos » Pirmoji Kauno „Sparnų-Staklių“ pergalė

Pirmoji Kauno „Sparnų-Staklių“ pergalė

2014-12-01
hockey.lt informacija
Vėlyvą ketvirtadienio vakarą buvo sužaistos eilinės Mėgėjų čempionato rungtynės, kuriose susitiko Kauno „Sparnų-Staklių“ ir  Marijampolės „Sūduvos“ komandos. Pastaroji buvo laikoma šių rungtynių favoritais. Vis dėlto, sunkiose ir atkakliose rungtynėse pergalę rezultatu 9:4 (3:1, 3:1, 3:2) šventė Kauno ekipa.
 
Pirmasis kėlinys prasidėjo greitu kauniečiu įvarčiu - Marijampolės vartininką nuginklavo Dainius Tumėnas (01:24). Toliau aikštelėje vyko įnirtinga ir apylygė kova. Sėkmė labiau šypsojosi „Sparnų-Staklių“ komandai. Į du jos įvarčius „Sūduva“ atsakė tik vienu tiksliu metimu.
 
Antrajame kėlinyje aikštelėje pranašesni buvo kauniečiai. Jie trimis tiksliais smūgiais pasiuntė priešininkus į „nokdauną“. Tiesa, kėlinio pabaigoje Marijampolės „Sūduvai“ pavyko atsakyti vienu įvarčiu ir sušvelninti rezultatą.
 
Trečiajame kėlinyje į  „Sparnų-Staklių“ vartų šturmą pakilo Marijampolės lyderiai Linas Paražinskas ir Vaidas Pivoras. Abu įmušė po įvartį ir švieslentėje užsidegus 6:4 į rungtynes sugrįžo intriga. Aikštelėje užvirė įnirtinga ir atkakli kova.
 
Kėlinio pabaigoje įvyko konfliktas tarp Vaido Pivoro ir kauniečio Algirdo Domarko. Pastarasis buvo neleistinai ir grubiai atakuotas prie borto. Vaido Pivoro „užsidirbtas“ pašalinimas iš aikštės lėmė rungtynių pabaigą. Kauniečiai pelnė tris greitus įvarčius ir šventė pergalę.
 
„Sparnai-Staklės“ - „Sūduva“  9:4 (3:1, 3:1, 3:2).
 „Sparnai-Staklės“: Vaidas Gervė 3 įvarčiai, Dainius Tumėnas 2 įvarčiai, Aivaras Karla, Algirdas Domarkas, Marius Černiauskas, Mindaugas Račkaitis po 1 įvartį.
„Sūduva“: Kęstutis Paciukonis, Valdas Paškevičius, Vaidas Pivoras, Linas Paražinskas po 1 įvartį.