Titulinis » Naujienos » Kaune surengtas pasaulio ledo ritulio čempionatas sulaukė pripažinimo ir LŽSF apdovanojimuose

Kaune surengtas pasaulio ledo ritulio čempionatas sulaukė pripažinimo ir LŽSF apdovanojimuose

2018-12-19
hockey.lt informacija
Balandį Kaune surengtas pasaulio ledo ritulio IB diviziono čempionatas sulaukė dar vieno pripažinimo – šį kartą jį geriausiu metų renginiu išrinko ir Lietuvos sporto žurnalistų federacija (LSŽF).
 
Antradienį įvykusioje apdovanojimų ceremonijoje pasaulio čempionatas nugalėjo „metų sporto renginio“ kategorijoje. Į šį apdovanojimą taip pat pretendavo „Danske Bank Vilniaus maratonas 2018“, Europos vyrų regbio-7 čempionato „Trophy“ diviziono antrojo etapo turnyras Šiauliuose, Olimpinė diena Panevėžyje ir UEFA salės futbolo Čempionų lygos elitinio etapo turnyras Alytuje.
 
Tai jau trečiasis apdovanojimas, kurio pastaruoju metu susilaukė šios pirmenybės: prieš tai jos triumfavo toje pačioje kategorijoje Lietuvos sporto vadybos bei Kauno miesto apdovanojimuose.
 
Priminsime, kad „Žalgirio“ arenoje surengtas čempionatas iš viso pritraukė 46 tūkstančius žiūrovų, o finalinę dvikovą tarp Lietuvos ir Estijos rinktinių arenoje stebėjo daugiau nei dešimt tūkstančių žmonių. Negana to, pirmą kartą mūsų šalies istorijoje arenoje įvyko ledo ritulio aikštelės transformacija į krepšinio ir atgal, o tai buvo atliekama net du kartus.