Titulinis » Naujienos » „Energija“ neatsirevanšavo „Neman-2“ komandai

„Energija“ neatsirevanšavo „Neman-2“ komandai

2017-12-28
LRK „Energija“ inf.
  Baltarusijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujanti Elektrėnų „Energija“ ketvirtadienį svečiuose 3:11 (1:3, 1:4, 1:3) pralaimėjo Gardino „Neman-2“ ledo ritulininkams.
 
Vakar vykusiose rungtynėse elektrėniečiai pralaimėjo rezultatu 1:10.
 
Šiose rungtynėse „Energijai“ du įvarčius įmušė Danielius Nomanovas (13:43 ir 53:35, rez. perd. Laisvydas Kudrevičius ir Karolis Šumskas), o kartą pasižymėjo Aimas Fiščevas (39:27, rez. perd. Artūras Katulis ir Rokas Arbačiauskas).
 
Trečiojo kėlinio pabaigoje į muštynes įsivėlė Donatas Vitte ir Andrejus Molotkovas, kurie sulaukė pašalinimų iki rungtynių pabaigos (5+20 baudos minutės).
 
Visas rungtynes „Energijos“ vartus gynė Aurimas Uscila.
 
„Energija“ užsidirbo 6 pašalinimus (33 baudos minutės), tuo tarpu „Neman-2“ - 7 pašalinimus (35 baudos minutės).
 
Per keturias pastarąsias rungtynes išvykoje „Energija“ pelnė tik 7 įvarčius, tačiau praleido net 48.
 
Tai buvo paskutinės 2017-ų metų „Energijos“ rungtynės. Artimiausias susitikimas vyks jau Lietuvos čempionate, kuriame elektrėniečiai sausio 3-ią dieną namuose nuo 20:00 val. susikaus su Vilniaus „Geležiniu vilku“. Dar po kelių dienų, sausio 5-6, į Elektrėnus atvyks Bobruisko „Bobruisk“ ledo ritulininkai.
 
„Energija“ per 34 reguliariojo sezono rungtynes yra iškovojusi 6 pergales ir su 19 taškų tarp keturiolikos komandų užima dvyliktą vietą, tuo tarpu „Neman-2“ ekipa per tiek pat susitikimų iškovojo 24 pergales ir su 68 taškais žengia ketvirtoje pozicijoje.
 
„Energiją“ nuo aštuntosios vietos, garantuojančios patekimą į atkrintamąsias varžybas, skiria 35 taškai, tačiau iki reguliariojo sezono pabaigos liko sužaisti dar aštuoniolika susitikimų.
 
„Energijos“ sudėtis rungtynėse su „Neman-2“:
 
Vartininkai: Nerijus Dauksevičius, Aurimas Uscila.
 
Gynėjai: Artūras Katulis, Paulius Rumševičius, Titas Milašius, Karolis Šumskas, Rokas Arbačiauskas.
 
Puolėjai: Artiomas Sidorovas, Karolis Krasilnikovas, Aimas Fiščevas, Povilas Verenis, Deividas Kazlauskas, Laisvydas Kudrevičius, Donatas Vitte, Danielius Nomanovas, Vainius Jankauskas, Martynas Miliūnas.