Titulinis » Naujienos » E. Krakauskas sugrįžo į aukščiausią Šveicarijos lygą

E. Krakauskas sugrįžo į aukščiausią Šveicarijos lygą

2021-01-23
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio rinktinės puolėjas Emilijus Krakauskas šeštadienį sugrįžo į aukščiausios Šveicarijos lygos kovas.
 
Vienoje iš stipriausių Europos ledo ritulio lygų lietuvis kartu su „Lausanne“ komanda po rungtynių pabaigoje praleisto įvarčio apmaudžiai 2:3 nusileido „Davos“ ledo ritulininkams. Ant ledo 9:28 min praleidęs E. Krakauskas per savo laiką rungtynėse buvo aktyvus ir dukart metė į vartus bei atliko porą jėgos veiksmų.  
 
Priminsime, kad su „Lausanne“ dviejų metų sutartį 23-ejų metų ledo ritulininkas pasirašė praėjusią vasarą. Visgi, norėdami suteikti žaidėjui daugiau žaidybinio laiko, šios komandos vadovai prieš sezoną nusprendė lietuvį kuriam laikui išnuomoti antros pagal pajėgumą Šveicarijos lygos „Ticino Rockets“ komandai. Antroje šalies lygoje lietuvis per 24 susitikimus surinko 11 rezultatyvumo balų ir įtikino „Lausanne“ susigrąžinti jį į pagrindinę ekipą.
 
E. Krakauskui tai antrasis pasirodymas aukščiausioje Šveicarijos lygoje. 2015-2016 sezone jis šios lygos lygį išbandė žaisdamas „Biel-Bienne“ komandoje, bet tuomet šis klubas lietuviui leido pasireikšti tik vieneriose rungtynėse, kai jau buvo ramūs dėl galutinės pozicijos turnyrinėje lentelėje.