Titulinis » Naujienos » “Hockey Punks” prieš “Juodupę”: prasideda kova dėl antros vietos? (pirmų rungtynių VIDEO, įvarčiai)

“Hockey Punks” prieš “Juodupę”: prasideda kova dėl antros vietos? (pirmų rungtynių VIDEO, įvarčiai)

2016-11-30
"Hockey Punks" informacija
 Ketvirtadienį Lietuvos ledo ritulio pirmenybių rungtynėse Vilniuje laukia dviejų labiausiai Elektrėnų „Energijos“ hegemoniją Lietuvoje besigviešinčių nutraukti komandų dvikova – praėjusių pirmenybių finalininkai Vilniaus „Hockey Punks“ namuose priims šį sezoną visa eile legionierių iš Rusijos pasipildžiusią „Juodupės“ komandą.
 
Nors „pankai“ turnyrinėje lentelėje šiuo metu lenkia „Juodupę“ ir žengia antri, tačiau pirmoje sezono tapusavio dvikovoje stipresni buvo sostinės komandos varžovai – jie nugalėjo rezultatu 5:1. Kur kas labiau aukštaičiai su legionieriais iš Rusijos priešakyje sugebėjo pasipriešinti ir Elektrėnų „Energijai“ – „Juodupė“ pralaimėjo minimaliu skirtumu – 3:4.
 
Tačiau pastaruoju metu „Hockey Punks“ gretas papildžius Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjui Edgarui Rybakovui sostinės klubas rodo puikius rezultatus – laimėtos keturios rungtynės iš eilės, per kurias pelnyti 24 įvarčiai o praleisti tik 2.
 
 „Negalima lyginti mūsų komandos sezono pradžioje ir dabar. Dabar mes savo gretose turime ir E.Rybakovą ir japoną Naokį Kaneko. Nors tikrai negaliu pasakyti, kad visi žaidėjai pasiekė gerą sportinę formą, tačiau pastarosioms pergalėms pasiekti užteko ir kelių kitų žaidėjų indėlio.
 
Pagal paskutinius rezultatus su tais pačiais varžovais lenkiame „Juodupę“, bet pagal į vartų plotą atliktų metimų skaičių, kuris, mano manymu, dažnai realiau nei rezultatas atspindi vienos ar kitos komandos persvarą aikštėje, kol kas atsiliekame.
 
Visa tai yra statistika, atspindinti, kad komandų pajėgumas yra panašus, bet lygių varžovų dvikovose laimi tie, kurie labiau to nori, žaidžia disciplinuotai, rodo ryžtą ir charakterį. To ir tikiuosi iš mūsų komandos rytoj“, - sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
„Hockey Punks“ pirmieji iš Lietuvos aukščiausiosios ledo ritulio lygos klubų pradėjo prekiauti bilietais į sezono namų rungtynes internete. Daugiau apie tai galima sužinoti komandos facebook paskyroje.
 
Vilniaus komandos atstovai pastaruoju metu žvalgosi papildymo. Be to, planuojama, kad vasario mėnesį kaip jau tapo įprasta kelioms rungtynėms atvyks olimpinis čempionas Darius Kasparaitis.
 
Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje.  Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.