Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks" rytoj namuose susitiks su Elektrėnų „Airwell Energija"

„7bet - Hockey Punks" rytoj namuose susitiks su Elektrėnų „Airwell Energija"

2023-01-27
"7bet-Hockey Punks" informacija
Rytoj OHL Baltijos ledo ritulio lygos pirmenybėse Vilniaus „7bet - Hockey Punks” dar kartą kovos su praėjusio sezono finalininke - Elektrėnų „Airwell Energijos” komanda.
 
Trečiadienį komandos kovojo tarpusavyje Elektrėnuose ir pergalę minimaliu skirtumu  3:2 iškovojo „7bet - Hockey Punks” ledo ritulininkai. Tačiau turnyrinėje lentelėje sostinės atstovai atsilieka nuo rytdienos varžovų dviem taškais ir norėdami pasivyti elektrėniškius privalo nugalėti dar vieną kartą.
 
„Pastaruoju metu turėjome problemų su sudėtimi ir tai iš karto atsiliepė rezultatams. Po kelių pralaimėjimų atsidūrėme tokioje padėtyje, kad mūsų Playoff, galima sakyti, prasideda jau dabar. Rytoj ir sekantį ketvirtadienį namuose žaisime su turnyrinės lentelės kaimynais iš Elektrėnų ir Kauno.
 
Džiaugiuosi, kad visgi pavyko pasipildyti sudėtį. Manau kiek lengviau bus mūsų naujokui latviui gynėjui Magnusui Jekabsons, nes jis užaugo Latvijos pirmenybėse ir nepaisant trumpos šio sezono patirties Belgijoje puikiai žino apie varžovų komandų galimybes. Tuo tarpu įsigydami puolėją iš Švedijos Oskarą Johannesą Skioldą rizikavome. Tačiau jau dabar matome tam tikrus teigiamus švedų ledo ritulio mokyklos niuansus ir tikimės, kad kuo toliau, tuo labiau Oskaras įsitrauks ir mums padės.
 
Matosi, kad praėjus kiek daugiau nei mėnesiui nuo paskutinių namų rungtynių pasiilgo ledo ritulio ir mūsų gerbėjai, kurių palaikymas tikrai labai padeda. Tiek gruodžio rungtynės, tiek pirmosios sezono rungtynės Vilniuje lapkričio mėnesį su Elektrėnų komanda buvo nesėkmingos, todėl rytoj privalome parodyti kitokį mūsų veidą”, - teigia „7bet - Hockey Punks” vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
Rytojaus rungtynių pradžia „Pramogų arenoje” - 17 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.