Titulinis » Naujienos » „Energija“ ir antrą kartą užtikrintai susitvarkė su „LTeam Select“ jaunimu (VIDEO)

„Energija“ ir antrą kartą užtikrintai susitvarkė su „LTeam Select“ jaunimu (VIDEO)

2022-01-16
hockey.lt informacija
TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate antrą kartą per dvi dienas ant ledo susitiko „LTeam Select“ ir „Energijos“ komandos.
 
Sekmadienį Elektrėnuose įvykusiose akistatoje „Energijos“ atstovai 10:2 nugalėjo „LTeam Select“ komandą ir iškovojo antrąją pergalę per dvi dienas. Vakar vykusiose šių ekipų akistatoje elektrėniškiai triumfavo 7:0.
 
 
Pergalę „Energija“ iškovojo nepaisant to, jog šiose rungtynėse pirmieji pasižymėjo „LTeam Select“ atstovai, bet jaunimui pranašumą pavyko išlaikyti vos 35 sekundes. Greitai lygybę atstatę elektrėniškiai netruko įgyti pranašumo, kurį iki finalinės sirenos pavertė triuškinamu.
 
Abu įvarčiu „LTeam Select“ komandoje šiame susitikime pelnė Mykolas Kubilius. Tuo tarpu „Energijos“ gretose įvarčių kraitį dviem tiksliais metimais papildė Rojus Plepys, o Jaromiras Šusterovas, Dominykas Motiejūnas, Avgustinas Silinas, Karolis Krasilnikovas, Andrejus Beznosovas, Dmitrijus Rabčukas, Artemas Redko ir Karolis Fedorovičius visi pelnė po vieną įvartį.
 
„Mums viskas neblogai gavosi tiek ir vakar, tiek ir šiandien. Stengėmės žaisti trenerio diktuojamą žaidimą, kaip turime žaisti taisyklingai. Prieš šitą komandą žaisti yra šiek tiek lengviau, tad galime treniruotis žaisti būtent tokį žaidimą. Kai kas mums gavosi, kai kas nepavyko, bet manyčiau, jog abi rungtynės buvo geros“, - apie savaitgalio rungtynes kalbėjo „Energijos“ gynėjas Aurimas Gaidauskas.
 
„Šiandien nudžiugino tai, kad pelnėme porą įvarčių, nors jų galėjome įmušti ir daugiau. Akivaizdžiai matosi lygių skirtumas, tad nieko nepadarysi. Svarbiausia, jog jaunimas žaistų, mokintųsi ir tobulėtų. Daug įvarčių praleidome iš priešvarčio, tą reiktų taisyti, bet mūsų užduotis yra duoti jiems žaisti ir leisti semtis patirties“, - po rungtynių apie savo komandos pasirodymą pasisakė „LTeam Select“ treneris Dovydas Kulevičius.
 
 
Kitos TOPsport Lietuvos čempionato rungtynės numatytos trečiadienį, kai Kaune susigrums „Kaunas City“ ir „HC Klaipėda“ ekipos.