Titulinis » Naujienos » Lietuvos U15 lygoje - NHL žvaigždžių išgarsinto įvarčio pakartojimas (VIDEO)

Lietuvos U15 lygoje - NHL žvaigždžių išgarsinto įvarčio pakartojimas (VIDEO)

2021-03-08
hockey.lt informacija
Lietuvoje šį ledo ritulio sezoną netrūksta puikių įvarčių, o šį kartą apie tai, kad gali pradžiuginti gražiu įvarčiu priminė ir jaunieji šalies ledo ritulininkai, užfiksavę puikų epizodą Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL).
 
Ledo ritulyje Lakroso žaidimą primenantis įvartis, dar turintis „Mičigano“ pavadinimą, yra tikra retenybė. Šis veiksmas karjeros pradžioje išgarsino dabartinę NHL ir Kanados rinktinės žvaigždę Sidney Crosby, o pastaraisiais metais stipriausioje planetos lygoje šiuo veiksmu dukart vartininkus apkvailino Rusijos talentas Andrejus Svechnikovas.
 
Praėjusį savaitgalį Elektrėnuose tokio stiliaus įvartis papuošė ir NVLRL rungtynes tarp „HC Žalgiris“ jaunųjų ledo ritulininkų bei Dariaus Kasparaičio ledo ritulio mokyklos atstovų. Neseniai 14-ąjį gimtadienį atšventęs pastarosios mokyklos auklėtinis Pijus Pranskevičius šiuo įspūdingu ir techniškai sudėtingu manevru pasižymėjo savaitgalį įvykusiose U-15 lygos rungtynėse, kuriose jis iš viso pelnė 3 įvarčius ir padėjo savo komandai triumfuoti 10:2.
 
Įspūdingas Pijaus Pranskevičiaus įvartis: