Titulinis » Naujienos » „Zemgale/LLU“ pratęsė pergalių seriją: šansų prieš Latvijos čempionus neturėjo ir „Airwell Energija“ (VIDEO)

„Zemgale/LLU“ pratęsė pergalių seriją: šansų prieš Latvijos čempionus neturėjo ir „Airwell Energija“ (VIDEO)

2022-09-17
hockey.lt informacija
 Optibet ledo ritulio lygoje dar viena Lietuvos komanda patyrė pralaimėjimą prieš stipriausią praėjusio sezono Latvijos komandą.
 
Šeštadienį Jelgavoje Elektrėnų „Airwell Energija“ 1:10 nepasipriešino „Zemgale/LLU“ ledo ritulininkams. Latvijos čempionai pratęsė savo dominavimą prieš Lietuvos klubus: prieš tai latviai užtikrintai susitvarkė ir su „7bet-Hockey Punks“ bei „Kaunas City“ ekipomis.
 
 
Nuo pat rungtynių starto ant ledo dominavę latviai užtikrintai didino savo pranašumą visų trijų kėlinių metu. Pirmus du kėlinius „Zemgale“ į varžovų vartus siuntė po tris įvarčius, o trečiajame pridėjo dar keturis.
 
Vienintelį savo įvartį „Airwell Energijos“ pelnė priešpaskutinę rungtynių minutę, varžovams jau turint dešimties įvarčių pranašumą. Tikslus buvo Donatas Kumeliauskas (58:05, rez. perd. Ernestas Azarevicas)
 
Antrajame kėlinyje „Airwell Energijai“ nepavyko realizuoti į oponentų vartus skirto baudinio: Klymentijus Lysakas neįveikė oponentų vartininko gynybos.
 
„Zemgale“ klube du įvarčius pelnė Raineris Rulleris, Artūras Homjakovas ir Ričardas Rihardas Fominsas, o Ilja Grekovas, Danielis Andersonas, Kristapas Kristinšas bei Robertas Petrovičas po kartą siuntė ritulį į elektrėniškių vartus.
 
Priminsime, jog šiandien OHL savo susitikimus sužaidė ir kitos dvi Lietuvos komandos. „Kaunas City“ 2:10 nusileido „MOGO“, o „7bet-Hockey Punks“ 7:2 susitvarkė su „Dinaburga“.