Titulinis » Naujienos » Vyrų rinktinė Baltijos iššūkio taurėje pergalių neiškovojo (VIDEO)

Vyrų rinktinė Baltijos iššūkio taurėje pergalių neiškovojo (VIDEO)

2021-11-15
hockey.lt
 Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinė nesėkmingai užbaigė Taline tris dienas vykusį Baltijos „Iššūkio“ taurės turnyrą.
 
Paskutinėse turnyro rungtynėse lietuviai 1:6 nusileido Latvijos studentų rinktinei. Nesėkmė šiose rungtynėse lėmė, kad lietuviai su vienu tašku po trijų rungtynių galutinėje turnyro lentelėje liko ketvirti.
 
Šiame susitikime latviai pirmajame kėlinyje dviem greitais įvarčiais įgijo pranašumą ir nors po pirmosios pertraukos Kosto Gusevo tikslus metimas buvo sušvelninęs rungtynių rezultatą, Latvijos rinktinė į tai vėliau atsakė dar keturiais įvarčiais.
 
 
„Mes nesame patenkinti šios dienos rezultatu – turnyrą norėjosi užbaigti ir Estiją palikti su teigiamu rezultatu. Manau, kad rungtynes pradėjome gerai, bet turėjome 15-20 sekundžių atkarpą, per kurią padarėme kelias klaidas, kurias mūsų varžovai išnaudojo ir greitai įsiveržė į priekį.
 
Labai gerai, kad komanda vėl susirinko kartu. Kadangi manęs nebuvo pavasarį vykusiame turnyre Lenkijoje, tai aš žaidėjų gyvai nemačiau beveik du metus. Todėl labai gerai, kad susirinkome į šį turnyrą, atsižvelgiant į situaciją pasaulyje su pandemija. Mums tai labai svarbus žingsnis ruošiantis pasaulio čempionatui. Matome vietas, kuriose mes turime tobulėti ir per ateinančius kelis mėnesius ieškosime sprendimų, kaip galime jose patobulėti“, - pasibaigus turnyrui kalbėjo rinktinės treneris Ronas Pasco.
 
Baltijos „Iššūkio“ turnyre triumfavo Lenkija, lemiamose rungtynėse 8:1 nugalėję Estijos rinktinę.