Titulinis » Naujienos » V.Nikulinas: „Visi galvojom tik apie puolimą“

V.Nikulinas: „Visi galvojom tik apie puolimą“

2015-01-19
LRK "Baltija" informacija
 Iš Rusijos grįžę Vilniaus „Žalgirio" ledo ritulininkai, vėl lieja prakaitą ruošdamiesi būsimoms kovoms. Nepaisant iškovotų abiejų pergalių, komanda supranta, kad dar yra kur tobulėti ir kur galima pasitempti.
 
„Draguny" komanda yra labai neparanki, nes su tokia labai sunku susikaupti. To susikaupimo stoka ypač atsiliepė, kalbant apie gynybą. Visi galvojo tik apie tai, kaip įmušti, pametė galvas, ir dėl to praleidome tiek daug įvarčių", - apie aštuonis praleistus įvarčius per dvejas rungtynes kalbėjo legionierius iš Rusijos Vladislavas Nikulinas.
Jis pats pelnė per du susitikimus pelnė tris įvarčius bei buvo vienas geriausių komandos žaidėjų.
 
„Mes turėjom daug problemų pirmųjų rungtynių antrajame kėlinyje bei antrųjų rungtynių pirmame ir antrame kėliniuose. Bent jau rezultatas leidžia daryti tokias prielaidas. Iš vienos pusės, aš tai pavadinčiau atsipalaidavimu ir tikėjimu, kad vis tiek viskas baigsis gerai. Iš kitos pusės, mes nežaidėme blogai, tiesiog ne viskas tuo metu sekėsi. Antrų rungtynių trečiajame kėlinyje mes žaidėme tą patį žaidimą, tačiau pasisekė pasinaudoti progomis, per aštuonias minutes pelnėme penkis įvarčius bei pasiekėme užtikrintą pergalę", - pasakojo dvidešimtmetis puolėjas.
 
V.Nikulinas šiame sezone sužaidė 40 rungtynių, per kurias pelnė 14 įvarčių, atliko 12 rezultatyvių perdavimų bei surinko 26 taškus.
 
Kitas rungtynes „Žalgiris" žais sausio 27 dieną Lipecke su „Elec" ritulininkais.