Titulinis » Naujienos » Vilniaus "Pildyk" komanda namo grįžo su pralaimėjimu ir laimėjimu

Vilniaus "Pildyk" komanda namo grįžo su pralaimėjimu ir laimėjimu

2013-02-26
NVLRL informacija
Kaliningrado ledo arenoje įvyko U-16 amžiaus grupės varžybos tarp Kaliningrado JTZ ir Vilniaus „Pildyk“ komandų. Abiejos ekipos pasidalino po pergalę, pirmąjį susitikimą laimėjo Kaliningrado JTZ komanda rezultatu 6:4 (2:2, 3:1, 1:1), o antrąjį po bulitų Vilniaus „Pildyk“ jaunimas rezultatu 5:6 (1:1, 2:2, 2:2, 0:1).
 
2013 02 23 vykęs susitikimas buvo apylygis. Pirmąjį įvartį pelnė vilniečiai, tačiau netrukus kalingradiečiai atsakė tuo pačiu ir po minutės pelnė dar vieną įvartį. Tik jau besibaigiant pirmajam kėliniui Vilniaus „Pildyk“ jaunimas išlygino rezultatą. Antrajam kėliniui prasidėjus Kaliningrado JTZ ekipa įgavo antrą kvėpavimą ir įvartį po įvarčio siuntė į varžovų vartus.  Trečiajame kėlinyje kalingradiečiai šiek tiek aprimo, bet atsilaikė prieš vilniečius ir laimėjo 6:4.
 
Sekančią dieną intriga išliko iki pat rungtynių pabaigos. Visi trys kėliniai pasibaigė lygių rezultatu. Visų rungtynių metu puikiu ir rezultatyviu žaidimu pasižymėjo N. Marcinkevičius, kuris pelnė net keturis įvarčius.
 
Pasibaigus rungytnėms, komandos mušėbulitus. Pirmieji pradėjo kalingradiečiai, taiklus įvartis į vartus. Antrasis mušė E. Boroška, kuris išlygino rezultatą. Kalingradiečių antras bandymas buvo nerezultatyvus ir lemiamąjį įvartį pelnė E. Valickas, kuris atnešė komandai pergalę.
 
Kaliningrado JTZ – Vilniaus „Pildyk“ 6:4 (2:2, 3:1, 1:1)
 
Kaliningrado JTZ: G. Volf ir P. Markarov 2, G. Zonov ir J. Pilipuk po 1 įvartį.
Vilniaus “Pildyk”: N. Marcinkevičius 2, E. Valickas ir E. Boroška po 1 įvartį.
 
Kaliningrado JTZ – Vilniaus „Pildyk“ 5:6 (1:1, 2:2, 2:2, 0:1)
 
Kaliningrado JTZ: M. Točilov 2, I. Oriol, A. Usenko ir G. Zonov po 1 įvartį.
Vilniaus “Pildyk”: N. Marcinkevičius 4, E. Valickas ir E. Boroška po 1 įvartį.