Titulinis » Naujienos » Vilniaus "Homburg" pralaimėjo baltarusiams

Vilniaus "Homburg" pralaimėjo baltarusiams

2013-02-12
NVLRL informacija
Savaitgalį Baltarusijoje įvyko U-14 amžiaus grupės varžybos tarp Gardino COR ir Vilniaus „Homburg“ komandų. Deja abu susitikimus vilniečiai pralaimėjo rezultatu 6:3 (2:0, 1:1, 3:2) ir 6:3 (1:2, 1:1, 4:0).
 
Pirmasis šių komandų susitikimas buvo palankesnis baltarusiams. Nuo pat pirmojo kėlinio pradžios jie taikliai atakavo varžovų vartus ir pirmąjį kėlinį pabaigė dviejų įvarčių persvara. Antrasis kėlinys buvo lygus, tačiau vilniečiai nesugebėjo išlyginti rezultato. Trečiajame kėlinyje dėl varžovų klaidų buvo galimybė pelnyti rezultatyvių įvarčių, tačiau Gardino COR ekipa puikiai apsigynė.
 
Antrasis šių komandų susitikimas buvo žymiai įdomesnis ir pirmus du kėlinius palankesnis svečių komandai. Po pralaimėjimo vilniečiai sutelkė visą dėmesį į varžovų vartus ir kaip pelnyti daugiau įvarčių. Pirmasis kėlinys pasibaigė vilniečių naudai, tačiau ir vėliau Vilniaus Homburg komanda nepasidavė, pelnė dar vieną įvartį, taip palikdama vieno įvarčio persvarą. Tačiau Gardino COR ekipa po pertraukėlės grįžo kupina ryžto atsirevanšuoti. Per trečiąjį kėlinį baltarusiai pelnė keturis įvarčius be jokio atsako. Taip jie ne tik išlygino rezultatą, bet ir atsiribojo nuo varžovų trim įvarčiais.
 
Gardino COR – Vilniaus „Homburg“ 6:3 (2:0, 1:1, 3:2)
 
Gardino COR: N. Orlov 2, D. Archipenko, K. Moroz, P. Ažgirei ir A. Bujak po 1 įvartį.
Vilniaus “Homburg”: P. Misiuk 2, D. Mukovoz 1 įvartis.
 
Gardino COR – Vilniaus „Homburg“ 6:3 (1:2, 1:1, 4:0)
 
Gardino COR: N. Orlov ir  K. Moroz 2, M. Meder ir V. Cholodkov po 1 įvartį.
Vilniaus “Homburg”: P. Misiuk, D. Mukovoz ir A. Nabuurs po 1 įvartį.