Titulinis » Naujienos » Vilniaus „Hockey Punks“galvoja tik apie artimiausias rungtynes

Vilniaus „Hockey Punks“galvoja tik apie artimiausias rungtynes

2016-03-25
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionato finalinio ketverto debiutantai, Vilniaus „Hockey Punks“ ledo ritulininkai pagaliau pasiekė tikslą ir kovos dėl pirmųjų apdovanojimų šalies čempionate.
 
 
Klubas pernai liko šalia atkrintamųjų varžybų, tačiau kryptingai siekę tikslo vilniečiai šiemet užtikrintai laimėjo bilietą į finalinį ketvertą, užėmę antrąją vietą reguliariajame sezone.
 
Dėl jos aršiausiai kautasi su Rokiškio „Rokiškiu“, su kuriuo teka suremti lazdas pusfinalyje.
 
„Važiuojam į varžybas, kur galima laimėt medalius. Apie finalą negalvojame, norime laimėti artimiausias rungtynes. Kol nepraėjome pusfinalio, jokios kitos rungtynės mums neegzistuoja. Komandoje visi sveiki, puikios nuotaikos“,- sakė „Hockey Punks“ žaidžiantis treneris Šarūnas Kuliešius.
 
Pusfinalio kovoje su „Rokiškiu“ turėtų būti karšta, kadangi abiejų klubų keturios tarpusavio kovos baigėsi rezultatu 2:2, trys rungtynės baigėsi vieno įvarčio skirtumu, vienerios dviejų.
 
„Jei ir dėliojame planą rungtynėms su „Rokiškiu“, tikrai nesakysiu. Visi supranta ledo ritulį, ruošiasi, žino vieni kitų silpnas vietas. Tad visi spausime, kur yra silpnos vietos, tiek mes, tiek varžovai“,- šypsodamasis sakė Š.Kuliešius.
 
Vilniaus klubas finaluose neturės savo lyderio, buvusios NHL žvaigždės Dariaus Kasparaičio, kuris planavo žaisti finaluose, tačiau negalėjo ištrūkti dėl darbų.
 
D.Kasparaitis sužaidė tris rungtynes su juodai baltais klubo marškinėliais, tačiau per jas spėjo tapti lyderiu, pelnydamas 2 įvarčius ir atlikęs net 9 rezultatyvius perdavimus ir rinko vidutiniškai po 3,67 taško per rungtynes.
 
Žaidžiantis treneris Š.Kuliešius bus ne tik idėjų variklis, tačiau turės ir ginti vieno rezultatyviausių klubo žaidėjų vardą, iki šiol surinkęs 11 įvarčių ir 23 rezultatyvius perdavimus. Už jį rezultatyvesnis komandoje tik Karolis Šlikas (16-18).
 
Puolime spindi ir japonas Naoki Kaneko, per 15 rungtynių surinkęs puikią statistiką (13+14).
 
„Pankai“ bus nenuspėjami puolime, nes mušti tikrai yra kam. Šarūnas Suchomlinas (13+19), Algimantas Visockas (15+9), Martynas Šlikas (10+7) bus didelis pavojus varžovų vartams.
 
Iš Suomijos specialiai finaliniam ketvertui atskrenda puolėjas Niko Parviainenas (6+11).
 
Net ir gynybos bokštas, Lietuvos rinktinės kapitonas Mindaugas Kieras (10+19) žino, kaip mušti įvarčius ir kurti pavojingas situacijas.
 
„Nuotaikos kovinės, džiaugiamės žaisdami finaluose ir labai laukiame rungtynių šeštadienį“,- komandos nuotaikas perdavė Š.Kuliešius.
 
Lietuvos ledo ritulio čempionatas. Antrasis pusfinalis.
 
Kovo 26 d., Elektrėnų ledo rūmai, 19.00 val.,
 
Vilniaus „Hockey Punks“ - Rokiškio „Rokiškis“.