Titulinis » Naujienos » Vilniaus derbyje - “Hockey Punks” su E.Rybakovu prieš jaunuosius “Geležinio Vilko” ledo ritulininkus

Vilniaus derbyje - “Hockey Punks” su E.Rybakovu prieš jaunuosius “Geležinio Vilko” ledo ritulininkus

2016-11-15
"Hockey Punks" informacija
 Ketvirtadienį Lietuvos ledo ritulio pirmenybių rungtynėse Vilniuje susitiks dvi sostinės komandos – pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstruojantys „Hockey Punks“ kovos prieš „Geležinį Vilką“.
 
Vilniaus „Hockey Punks“ per dvejas paskutines čempionato rungtynes su „Rokiškiu“ ir Kauno „Tigrais“ pelnė net 16 įvarčių ir praleido tik kartą. Puikiai į komandos žaidimą įsiliejo ir komandos naujokas Lietuvos nacionalinės rinktinės narys Edgaras Rybakovas, kuris debiutiniame mače Kaune pelnė įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.
 
Tuo tarpu varžovai per paskutines penkerias čempionato rungtynes laimėjo tik kartą ir siekia susigražinti sezono pradžioje demonstruotą puikią sportinę formą. Būtent pirmose Vilniaus derbio rungtynėse „Geležinis Vilkas“ nustebino iškovojęs tašką, o rungtynių prieš „pankus“ pabaigoje netgi pirmavo.  Tiesa vėliau „Hockey Punks“ rezultatą išlygino ir per pratęsimą palaužė jaunuosius varžovus.
 
„Mūsų komandos pagrindą sudaro jaunių ir jaunimo rinktinės žaidėjai, todėl pagrindinis tikslas Lietuvos čempionate yra duoti jiems kuo daugiau žaidybinės praktikos. Lietuvos pirmenybės – geras turnyras jiems semtis patirties, galėtume ir daugiau rungtynių žaisti. Aišku, norime ir pergalių, bet jas iškovoti nėra lengva, nes varžovai labiau patyrę. Šį sezoną tikėjomės daugiau iš vyresnių žaidėjų, bet iš jų komandoje liko tik Dominykas Bisturys, o kiti išėjo į Elektrėnų „Energiją“ ir „Juodupę“. Planuojame žaisti keturiais puolimo trejetukais, tikimės išlaikyti tempą. Vaikinai nori patekti į savo amžiaus rinktines, todėl dirba ne tik ant ledo, bet ir fizinio pasirengimo treniruotėse,“ – pasakoja „Geležinio Vilko“ treneris Andrius Jadkauskas.
 
„Hockey Punks“ komandos atstovai irgi nemano, kad pergalė jau kišenėje. Nors sudėtyje nemažai įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėse rungtyniavusių žaidėjų, kurie demonstruoja vis geresnę formą, komandos vadovai pažymi, kad kiekvienos rungtynės – tai atskiras mūšis, kuriame nieko nėra garantuota iš anksto.
 
„Kai žaidi prieš jauną komandą niekada negali atsipalaiduoti, net tai gali būti būtent ta diena, kada jiems seksis. Jiems, galbūt, sunku dar yra iš dienos į dieną kokybiškai žaisti, bet faktas, kad varžovai yra pavojingi.
 
Džiaugiamės, kad mūsų gretas papildė E.Rybakovas, kuris dar vienai grandžiai stabilumo pridės. Bet sezonas ilgas ir ledo ritulyje vienam žaidėjui sunku kažką padaryti, jei mažai pagalbos iš kitų yra. Todėl pagrindinis tikslas dabartiniu metu, kad visi kartu gerintų sportinę formą, susižaistų prieš lemiamas kovas, -  sakė „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
 
Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje.  Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.