Titulinis » Naujienos » Vasario 16-osios proga Elektrėnuose – kietos ledo ritulio kovos

Vasario 16-osios proga Elektrėnuose – kietos ledo ritulio kovos

2013-02-19
hockey.lt informacija
Keturios komandos iš visos Lietuvos savaitgalį Elektrėnuose pažymėjo Vasario 16-osios, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo datą. Vilniaus „Meteoro“, Kauno „Bizonų“, Klaipėdos „Kirų“ ir Elektrėnų „Sporto centro“ ekipos turnyre rato sistema išsiaiškino nugalėtoją.
 
Kaip ir tikėtasi, itin galingą komandą subūrę aikštelės šeimininkai neturėjo lygių sau. „Sporto centras“ pirmose rungtynėse 3:0 nugalėjo „Bizonus“, 4:0 - „Kirus“ ir užsitikrino pirmąją vietą. Paskutinėse, nieko nelemenčiose rungtynėse šeimininkai leido pirmauti „Meteorui“, tačiau atėjus laikui spustelėjo varžovus ir nugalėjo juos rezultatu 7:3.
 
Likusių trijų komandų kovos buvo kur kas įdomesnės. „Kirai“ paleido pergalę iš rankų rungtynėse su „Meteoru“ ir sužaidė taikiai 4:4. „Bizonai“ „Metorui“ neleido ramiai kvėpuoti ir nugalėjo varžovus 3:0.
 
Tad antrosios turnyro vietos likimas sprendėsi „Kirų“ ir „Bizonų“ dvikovoje. Kauniečiai ramiai susikrovė saugią persvarą 4:1 ir laukė rungtynių pabaigos. Tačiau „Kirai“ pademonstravo charakterį, pavijo varžovus ir išlygino rezultatą 4:4. Paskutiniąją minutę klaipėdiečiai bandė pelnyti įvartį, kuris jiems būtų lėmęs antrąją vietą turnyre, tačiau pritrūko laiko.
 
Tad antrosios vietos taurę į viršų kėlė „Bizonai“, treti liko „Kirai“, ketvirti - „Meteoras“.
 
Po varžybų visos komandos prakaitą nuplovė pirtyje.