Titulinis » Naujienos » Vakaruose – sunki „Ledo linijos“ pergalė

Vakaruose – sunki „Ledo linijos“ pergalė

2013-11-19
hockey.lt informacija
 Atvirojo Lietuvos ledo ritulio čempionato „Akropolio“ taurei laimėti rungtynėse Klaipėdoje vietos „Baltija“ antradienio vakarą 3:4 (1:2, 2:1, 0:1) nusileido Šiaulių „Ledo linijai“.
 
Atkaklioje dvikovoje „Ledo linija“ gana lengvai pelnė du įvarčius kai jau rungtynių pradžioje pasižymėjo Igoris Krumkačius (01:48) ir Dmitrijs Panovs (03:03).
 
„Baltija“ perėmė iniciatyvą į savo rankas ir kūrė daugiau progų nei varžovai, o viena jų baigėsi Michailo Cvetkovo įvarčiu (06:02).
 
Antrajame kėlinyje „Baltijos“ jaunimas išnaudojo kiekybinę persvarą, kai Lukas Jonuška pakartojo Ervino Bazevičiaus metimą į vartus (22:31).
 
 „Ledo linija“ dar kartą išsiveržė į priekį po Artūro Gavrilovo taiklaus smūgio (29:53), o įtampa ant ledo didėjo. Po vieną abiejų komandų žaidėją užsidirbo 2+10 minučių nuobaudas už smūgį varžovui į galvą.
 
„Baltija“ dar kartą rado jėgų išlyginti rezultatą, kai vienas link varžovų vartų pabėgo Ervinas Bazevičius (37:26).
 
Trečiajame kėlinyje „Ledo linija“ trečią kartą išsiveržė į priekį išnaudojusi kiekybinę persvarą po Tado Zupkos įvarčio (54:10).
 
„Baltija“ likus dviems minutėms iki trečiojo kėlinio pabaigos paprašė 30 sek. pertraukėlės ir bandė šturmuoti varžovų vartus, tačiau rezultato pakeisti nesugebėjo ir šiauliečiai iškovojo trečiąją pergalę iš eilės.
 
„Baltija“ – „Ledo linija“ 3:4 (3:4 (1:2, 2:1, 0:1).
„Baltija“: M.Cvetkovas, L.Jonuška, E.Bazevičius po 1 įvartį.
„Ledo linija“: I.Krumkačius, D.Panovs, A.Gavrilovas, T.Zupka po 1 įvartį.