Titulinis » Naujienos » Vakarai: "Ledo linija" antrą kartą parklupdė "Baltiją"

Vakarai: "Ledo linija" antrą kartą parklupdė "Baltiją"

2013-02-21
NLRL informacija
Ledo ritulio įvarčių fiestą žiūrovams Klaipėdoje padovanojo uostamiesčio „Baltijos“ ir Šiaulių „Ledo linijos“ komandos, kurios tarpusavio dvikovoje pelnė net 17 įvarčių, o Šiaulių klubas Nacionalinės ledo ritulio lygos I-o diviziono Vakarų konferencijos rungtynėse išvykoje palaužė „Baltiją“ rezultatu 9:8 (4:0, 2:5, 3:3).
 
Rezultatyvioje dvikovoje „Ledo linija“  netikėtai gerai pradėjo dvikovą, kai išnaudojo beveik visas susikurtas progas ir pabėgo nuo varžovų 4:0.
 
„Baltijai“ tai ne tapo stichine nelaime. Klaipėdiečiai ramiai suorganizavo porą įvarčių, tačiau vėl leido atitrūkti varžovams iki 2:6.
 
Ir dar kartą išdygusi keturių įvarčių siena netapo kliūtimi „Baltijai“. Klaipėdos komanda ir toliau žaidė agresyviai ir sumažino atsilikimą iki 5:6.
 
„Ledo linija“, vienintelė komanda šiame sezone jau žinanti kaip įveikti „Baltiją“, tęsė savo antpuolius, po kurių rezultatas padidėjo iki 9:6.
 
Iki dvikovos pabaigos likus mažiau nei 7 minutėms klaipėdietis Jurijus Merkutovas pelnė trečią savo įvartį rungtynėse, o iki dvikovos pabaigos likus 18 sekundžių Viktoras Vaičiulionis sumažino skirtumą iki minimumo 8:9.  „Baltija“ paprašė minutės pertraukėlės, likusį laiką žaidė šešiais aikštės žaidėjais, tačiau išlyginamojo įvarčio nepasiekė.
 
„Ledo linija“ antrą kartą sezone nugalėjo „Baltiją“, kuri ir toliau lieka neginčijama Vakarų konferencijos lydere.

„Baltija“ – „Ledo linija“ 8:9 (0:4, 5:2, 3:3).
„Baltija“: J.Merkutovas 3, K.Nazarovas 2, A.Novikas, V.Strazdas, V.Vaičiulionis po 1 įvartį.
„Ledo linija“: D.Panovsas 5, S.Krumkačius 2, G.Makarovas, V.Parchomenka po 1 įvartį.