Titulinis » Naujienos » Vakarai: Kretinga Šiauliams - lyg rakštis

Vakarai: Kretinga Šiauliams - lyg rakštis

2013-02-19
NLRL informacija
Nacionalinės ledo ritulio lygos I-o diviziono Vakarų konferencijoje Kretingos „Grifai“ antrą kartą sezone nustebino Šiaulių „Ledo liniją“ ir pirmą kartą tarpusavio susitikimų Lietuvos čempionate istorijoje įveikė šiauliečius. Klaipėdoje vykusią dvikovą 8:4 (2:1, 3:2, 2:1) laimėjo „Grifai“, kurie partiesė be trijų legionierių iš Latvijos žaidusius šiauliečius.

Atkakliai vykusioje dvikovoje „Ledo linija“ vienintelį kartą pirmavo po Kasparo Jusčiaus įvarčio (00:35) pačioje rungtynių pradžioje.
 
„Grifai“ ilgai atsigavinėjo po staigaus varžovų dūrio, kol po Dovydo Razmadzės (09:09) ir Igorio Kuzminovo (18:10) įvarčių persvėrė rezultatą savo naudai.
 
Antrajame kėlinyje „Grifai“ trūktelėjo į priekį trimis įvarčiais iš eilės, tačiau „Ledo linija“ ginklų nesudėjo ir atsakė dviem taikliais smūgiais.
 
Trečiojo kėlinio „Grifų“ trijų įvarčių spurtas buvo lemiamas ir Kretingos klubas dar kartą patvirtino neparankiausios komandos šiauliečiams statusą. „Grifai“ jau buvo atėmę tašką iš „Ledo linijos“ Šiauliuose, šįkart „Ledo linija“ liko išvis be taškų.
 
„Grifai“ – „Ledo linija“ 8:4 (2:1, 3:2, 2:1).
„Grifai“: I.Kuzminovas 3, D.Razmadzė, J.Moskvinas, V.Jucys, S.Jakuta, M.Puškorius po 1 įvartį.
„Ledo linija“: A.Blažinskas 2, K.Jusčius, S.Krumkačius po 1 įvartį.