Titulinis » Naujienos » Vakarai: "Kirai" bando grįžti į vietų dalybas

Vakarai: "Kirai" bando grįžti į vietų dalybas

2013-02-25
NLRL informacija
Vienas geriausių rungtynių šį sezoną sužaidė Klaipėdos „Kirai“, kurie dvikovoje uostamiestyje Nacionalinės ledo ritulio lygos I-o diviziono Vakarų konferencijos rungtynėse 12:4 (3:1, 5:0, 4:3) be didesnio vargo įveikė Kretingos „Grifus“.
 
Paskutinį ketvirtą kartą sezone susitikę klubai aršiai kovoja dėl priešpaskutinės konferencijos vietos.
„Kirams“ tai buvo paskutinis šansas išsaugoti viltis pakilti iš turnyrinės lentelės dugno ir tuo klaipėdiečiai pasinaudojo.
 
Užtikrintai visas rungtynes žaidę klaipėdiečiai išnaudojo visas savo stipriąsias puse ir jau pirmojo kėlinio viduryje pirmavo 3:0. Trečiasis įvartis krito „Kirams“ žaidžiant mažumoje, kai įvartį pelnė Deividas Matula.
 
Beje, antrajame kėlinyje „Kirai“ už žaidėjų skaičiaus viršijimą aikštelėje buvo nubausti 2 minučių bauda, tačiau šios pražangos metu net du kartus nubaudė varžovus įvarčiais ir padidino rezultatą iki 6:1. Palūžę kretingiškiai praleido dar du varžovų smūgius ir po dviejų kėlinių atsiliko 1:8.
 
Trečiasis kėlinys tebuvo formalumas, kurio metu dar vienu įvarčiu savo persvarą padidinę „Kirai“ patvirtino, jog „Grifai“ - parankiausias varžovas, kuris sezone buvo įveiktas jau trečią kartą.
 
„Kirai“ - „Grifai“ 12:4 (3:1, 5:0, 4:3).
„Kirai“: D.Matula, M.Fediukinas po 3, J.Balachoncevas, A.Sapožnikovas po 2, A.Šemetovas, L.Radžius po 1 įvartį.
„Grifai“: J.Gorelis 2, S.Gorelis, J.Kuzminovas po 1 įvartį.