Titulinis » Naujienos » Vakarai: "Delovaja Rus-2" iki atkrintamųjų liko 3 taškai

Vakarai: "Delovaja Rus-2" iki atkrintamųjų liko 3 taškai

2013-03-16
NLRL informacija
Nacionalinės ledo ritulio lygos I-o diviziono Vakarų konferencijos rungtynėse Kaliningrado „Delovaja Rus-2“ (Rusija) išplėšė pergalę prieš Kretingos „Grifus“ 5:4 (0:0, 3:3, 2:1) ir nuėjo pusę kelio atkrintamųjų varžybų link.
 
Rusijos ekipai norint patekti į atkrintamąsias varžybas, reikia per keturias rungtynes surinkti bent 6 taškus. Tačiau tai padaryti nebus lengva, ką pademonstravo „Grifai“. Pastarieji kovoja dėl ketvirtosios vietos konferencijoje su „Kirais“, kurie stengiasi pabėgti iš paskutiniosios pozicijos.
 
Tad „Grifai“ nebuvo lengvas grobis Rusijos ekipai. Atvirkščiai, šioje dvikovoje arčiau pergalės buvo kretingiškiai, kurie keturis kartus veržėsi į priekį. Varžovai keturis kartus lygino rezultatą, o vienintelis išsiveržimas į priekį tapo pergalingu.
 
Nesėkmingai susiklosčiusioje rungtynių pabaigoje „Grifai“ ne tik neišnaudojo kiekybinės persvaros, tačiau iki rungtynių pabaigos likus 1 min. 13 sek. praleido lemtingą įvartį.
 
„Delovaja Rus-2“ padėjo ant stalo rimtą paraišką į atkrintamąsias varžybas. Sekmadienį rusai kausis su „Kirais“, kuriems tai priešpaskutinis šansas pabėgti iš paskutiniosios vietos.

„Grifai“ – „Delovaja Rus-2“ 4:5 (0:0, 3:3, 1:2).
„Grifai“: S.Gorelis 2, S.Jakuta, I.Kuzminovas po 1 įvartį.
„Delovaja Rus-2“: O.Gromovas, A.Šestakovas po 2, D.Abramovas 1 įvartis.