Titulinis » Naujienos » Vadimas Miščiukas gelbėjo „Vakarus“

Vadimas Miščiukas gelbėjo „Vakarus“

2015-01-19
LRK "Žalgiris" informacija
 Šiandien Almetjevsko mieste Rusijoje įvyko visų MHL žvaigždžių rungtynės.
 
Šiame ledo ritulio festivalyje buvo ir Vilniaus „Žalgirio“ klubo atstovų, kurie gynė savo komandos garbę. Vysiausiasis treneris Aigars Ciprus, vartininkas Vadims Miščiuks ir puolėjas Pavelas Šikorovas buvo „Vakarų“ rinktinės sudėtyje.
 
Kvapą gniaužiančiose rungtynėse rezultatu 3:4 pergalę šventė „Vakarų“ rinktinė, savo varžovus aplenkusi per paskutines susitikimo minutes. Likus kiek daugiau nei keturioms minutėms iki rungtynių pabaigos lemiamą įvartį pelnė gynėjas Artiomas Smirnovas.
 
Pažymėtina, kad Vadims Miščiuks rungtynėse pasirodė tik trečiajame kėlinyje ir, atrėmęs visus devynis varžovų metimus, sugebėjo savo ginamus vartus išlaikyti nepaliestus.
 
Puolėjas Pavelas Šikorovas rugntyniavo nominalioje trečiojoje sudėtyje ir surinktais taškais nepasižymėjo, bet uždirbo dvi baudos minutes.

Dar reikėtų pridurti, kad dviejų iš eilės pašalinimų „Vakarų“ rinktinėje dėka, „Rytų“ rinktinė, pakeitusi vartininką šeštuoju aikštės žaidėju turėjo visas galimybes išlyginti rezultatą, bet nuginkluoti Vadimo Miščiuko jiems nepavyko.