Titulinis » Naujienos » U-14: Klaipėdos vaikai dvi dienas iš eilės nepaliko jokių vilčių Elektrėnų ekipai (atnaujinta)

U-14: Klaipėdos vaikai dvi dienas iš eilės nepaliko jokių vilčių Elektrėnų ekipai (atnaujinta)

2015-10-12
Šeštadienį startavo Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) keturiolikmečių diviziono kovos, kurių pirmose rungtynėse susitiko Klaipėdos „HC Klaipėdos“ ir Elektrėnų SSM komandos.
 
Triuškinančią pergalę rezultatu 24:2 (8:1, 5:1, 11:0) iškovojo Klaipėdos vaikai ir įsirašė pirmuosius taškus turnyrinėje lentelėje.
 
Klaipėdiečiai jau per pirmąsias dešimt minučių įmušė penkis įvarčius ir pabėgo į priekį. Rezultatyviausias „HC Klaipėdos“ kėlinys buvo trečiasis, kuriame klaipėdiečiai pelnė įvarčius dažniau nei kas porą minučių.
 
Rezultatyviausi „HC Klaipėdos“ gretose buvo Matas Mikalauskas ir Artūras Podolskij, kurie pelnė po keturis įvarčius, po tris kartus pasižymėjo Vasaris Kaveckas, Jokūbas Minelga, Eimantas Noreika ir Anatolij Sedura, du įvarčius pelnė Nikita Volochas, o po kartą pasižymėjo Ilja Kuznecovas ir Ivanas Gorniakovas.
 
Elektrėnų komandos gretose pasižymėjo Deividas Zarečnyj ir Dovydas Laimutis.
 
Sekmadienį šios komandos susitiko dar kartą - Klaipėdos vaikai ir vėl nepaliko jokių vilčių elektreniečiams, kuriuos įveikė rezultatu 21:1 (7:0, 8:0, 6:1).
 
Rezultatyviausias Klaipėdos komandos gretose buvo penkis įvarčius pelnęs Matas Mikalauskas, po keturis kartus pasižymėjo Jokūbas Minelga ir Eimantas Noreika, tris įvarčius įmušė Nikita Volochas, po du kartus pasižymėjo Vasaris Kaveckas ir Artūras Podolskij, o vieną kartą varžovų vartininką nuginklavo Anatolij Sedura.
 
Vienintelį įvartį Elektrėnų ekipai pelnė Kipras Grabliauskas.