Titulinis » Naujienos » U-14: Klaipėdos ekipa du kartus įveikė „Geležinį vilką“ ir išlieka nepralaimėjusi

U-14: Klaipėdos ekipa du kartus įveikė „Geležinį vilką“ ir išlieka nepralaimėjusi

2016-01-10
hockey.lt informacija
Sekmadienį Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLR) dešimtą pergalę iš tiek pat galimų iškovojo Klaipėdos „HC Klaipėda“ ledo ritulininkai, kurie namuose 9:5 (2:0, 4:0, 3:5) įveikė Vilniaus „Geležinio vilko“ auklėtinius.
 
Klaipėdiečiai per pirmuosius du kėlinius nepraleido nei vieno įvarčio, tuo tarpu patys įmušė šešis ir prieš lemiamas 20 minučių turėjo saugią persvarą. Nors trečiame kėlinyje vilniečiai įmušė penkis įvarčius, tačiau klaipėdiečiai į tai atsakė trimis ir išliko nepralaimėjusi šiame sezone.
 
Šeimininkams po tris įvarčius įmušė Eimantas Noreika ir Matas Mikalauskas, dviem įvarčiais pasižymėjo Anatolijus Sedura, po vieną įvartį įmušė Vasaris Kaveckas ir Jokūbas Minelga.
 
Vilniečiams keturis tris įvarčius įmušė Jaromiras Susterovas, po kartą pasižymėjo Martinas Tuchto ir Linas Dėdinas.
 
Primename, kad šeštadienį klaipėdiečiai 14:4 (5:0, 4:2, 5:2) taip pat įveikė vilniečius.
 
Tose rungtynėse klaipėdiečius į priekį vedė penkis įvarčius įmušęs Eimantas Noreika bei keturis pridėjęs Jokūbas Minelga. „HC Klaipėdos“ ekipai taip pat po du įvarčius įmušė Anatolij Sedura ir Matas Mikalauskas bei sykį pasižymėjo Ivanas Gorniakovas.
 
Vilniečių gretose po du įvarčius įmušė Martinas Tuchto ir Jaromiras Susterovas.
 
„HC Klaipėdos“ ekipa per dešimt rungtynių iškovojo 30 taškų ir yra vienvaldė lyderė, tuo tarpu „Geležinio vilko“ ekipa per septynerias rungtynes iškovojo 15 taškų ir tarp šešių ekipų žengia trečioje vietoje.
 
Kitas rungtynes klaipėdiečiai žais sausio 23-ią ir 24-ą dienomis su Elektrėnų SSM komanda, o „Geležinis vilkas“ vasario 6-ą ir 7-ą dienomis susitiks su Kaliningrado JTZ ledo ritulininkais.