Titulinis » Naujienos » U-14 grupėje Vilniaus "Homburg" per plauką nuo pralaimėjimo

U-14 grupėje Vilniaus "Homburg" per plauką nuo pralaimėjimo

2013-03-25
NVLRL informacija
Išvykoje žaidę Vilniaus „Homburg“ ekipa namo parsivežė dvi pergales prieš Kaliningrado JTZ ekipą. Abu susitikimus vilniečiai laimėjo tokiu pačiu rezultatu 3:4 (1:1, 2:1, 0:2) ir 3:4 (1:1, 1:3, 1:0).
 
Tiek pirmasis, tiek antrasis susitikimas buvo be galo įtempti. Per pirmąjį susitikimą įtampa buvo nuo pat pirmojo kėlinio. Pirmieji įvartį pelnė vilniečiai ir tik po kelių akimirkų M. Diačenko išlygino rezultatą. Tuoj po pertraukos, antrojo kėlinio pradžioje vilniečiai pelnė dar vieną įvartį, Kaliningrado JTZ bandė vytis varžovus ir atsakė pasiųsdami du įvarčius į vilniečių saugomus vartus. Trečiajame kėlinyje vyko tikra kova. Visą kėlinį Kaliningrado JTZ žaidėjai bandė padidinti savo rezultatą, tačiau vilniečių gynyba buvo nesugriaunama. Vilniaus „Homburg“ žaidėjai išlygino rezultatą, o „Homburg“ žaidėjas A. Silinas pelnė persveriamąjį įvartį ir ekipa galėjo švęsti pergalę.
 
Antrasis komandų susitikimas tekėjo ta pačia vaga. Šį kartą pirmutinį įvartį pelnė kaliningradiečiai ir tik besibaigiant pirmam kėliniui D. Mukovoz pasiuntė įvartį į Kaliningrado JTZ vartus. Antrajame kėlinyje Vilniaus „Homburg“ žaidėjai be jokio atsako pasiuntė tris įvarčius į varžovų vartus. Trečiajame kėlinyje kaliningradiečiai dar bandė taisyti situaciją, tačiau pralaimėjo vieno įvarčio persvara.
 
Kaliningrado JTZ – Vilniaus „Homburg“ 3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
 
Kaliningrado JTZ: M. Diačenko, M. Točilov ir A. Zabolockij po 1 įvartį.
Vilniaus „Homburg“: D. Mukovoz 2, M. Grinius ir A. Silinas po 1 įvartį.
 
Kaliningrado JTZ – Vilniaus „Homburg“ 3:4 (1:1, 1:3, 1:0)
 
Kaliningrado JTZ: G. Antoško 2 ir M. Točilov 1 įvartis.
Vilniaus „Homburg“: D. Mukovoz 2, L. Washco ir T. Silin po 1 įvartį.