Titulinis » Naujienos » U-14 grupėje Gardino COR sumalė į miltus Elektrėnų SSM

U-14 grupėje Gardino COR sumalė į miltus Elektrėnų SSM

2013-04-27
NVLRL informacija
Elektrėnų ledo rūmuose įvyko U-14 amžiaus grupės susitikimas tarp Elektrėnų SSM ir Gardino COR komandų. Abi pergales namo vežėsi svečių komanda, kuri laimėjo rezultatu 3:5 (0:0, 1:3, 2:2) ir 7:12 (2:8, 5:1, 0:3).
 
Pirmosios varžybos buvo įtemptos. Po pirmojo kėlinio rezultatas buvo lygus ir tik antrajame kėlinyje po N. Orlov įvarčio Gardino COR pajuto atakų skonį ir kėlinys pasibaigė 1:3 Gardino COR naudai. Tačiau trečiajame kėlinyje abi komandos sužaidė lygiosiomis, elektrėniškiai bandė parodyti varžovams, kad yra ne iš kelmo spirti ir taip pat gali siųsti įvarčius į varžovų vartus.
 
Antrasis šių komandų susitikimas buvo banguotas. Pirmasis kėlinys pasibaigė aiškia šešių įvarčių persvara svečių naudai, tačiau jau antrajame kėlinyje buvo galima matyti taktišką elektrėniškių žaidimą, o to pasekoje ir antrojo kėlinio baigtį rezultatu 5:1. Matyt išeikvoję visas jėgas antrajame kėlinyje, Elektrėnų jaunimas trečiajame kėlinyje nusileido Gardino COR žaidėjams 0:3.
 
Elektrėnų SSM - Gardino COR 3:5 (0:0, 1:3, 2:2)
 
Elektrėnų SSM: V. Bučys, E. Steponavičius ir E. Gudonis po 1 įvartį.
 
Gardino COR: P. Ažgirei ir A. Bujak po 2, N. Orlov  1 įvartis.
 
Elektrėnų SSM - Gardino COR 7:12 (2:8, 5:1, 0:3)
 
Elektrėnų SSM: P. Macijauskas 4, V. Bučys, E. Binkulis ir L. Kudrevičius po 1 įvartį.
 
Gardino COR: N. Orlov 3, V. Cholodkov ir P. Ažgirei 2, D. Archipenko, O. Mosin, N. Greckij, A. Bujak ir K. Moroz po 1 įvartį.