Titulinis » Naujienos » U-14: „Griunvaldo“ ledo ritulininkai įveikė turnyrinės lentelės kaimynus

U-14: „Griunvaldo“ ledo ritulininkai įveikė turnyrinės lentelės kaimynus

2016-01-08
hockey.lt informacija
Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) keturiolikmečių divizione ketvirtąją pergalę iškovojo Kauno „Griunvaldo“ ledo ritulininkai.
 
Kauniečiai svečiuose 4:1 (2:0, 2:1, 0:0) įveikė turnyrinės lentelės kaimynę Elektrėnų SSM ekipą.
 
„Griunvaldo“ ekipa į priekį išvedė ankstyvas Rojaus Adamonio (2:04) įvartis, o pirmojo kėlinio pabaigoje tas pats R.Adamonis (16:23) išnaudojo dviejų žaidėjų kiekybinį pranašumą ir padidino persvarą iki dviejų - 2:0.
 
Antrojo kėlinio pradžioje Dovydas Laimutis (22:12) sušvelnino deficitą iki minimumo (1:2), tačiau jau po keturių minučių Laimis Sturonas (26:56) atstatė buvusią kauniečių persvarą (3:1). Kėlinio pabaiga ir vėl sekmingesnė buvo Kauno ekipai - Paulius Grybauskas (36:48) įmušė ketvirtąjį svečių įvartį.
 
Trečiame kėlinyje komandos pasižymėjo tik baudos minutėmis, o persvarą išlaikę kauniečiai šventė įtikinamą pergalę.
 
Visas rungtynes „Griunvaldo“ vartus gynė Danielius Jankovskij, o SSM - Arkady Reizyn.
 
„Griunvaldo“ ledo ritulininkai per devynerias rungtynes yra iškovoję 12 taškų ir tarp šešių komandų žengia ketvirtoje vietoje, tuo tarpu elektrėniečiai su 6 taškais užima penktąją poziciją.
 
Kitas rungtynes Kauno ekipa žais sausio 31-ą dieną su Klaipėdos „HC Klaipėda“ ekipa, o Elektrėnų klubas klaipėdiečių pasipriešinimą išbandys sausio 23-ią dieną.