Titulinis » Naujienos » U-14: Elektrėnų SSM du kartus nepaliko vilčių Kaliningrado JTZ ekipai

U-14: Elektrėnų SSM du kartus nepaliko vilčių Kaliningrado JTZ ekipai

2015-03-08
hockey.lt informacija
Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL) keturiolikmečių divizione dvi pergales iškovojo Elektrėnų SSM ekipa.
 
Diviziono lyderiai šeštadienį 9:1 (5:0, 2:1, 2:0), o sekmadienį 8:2 (2:0, 3:1, 3:1) sutriuškino Kaliningrado JTZ ledo ritulininkus.
 
Elektrėniečiai per keturiolika rungtynių turi iškovoję 38 taškus ir pirmauja divizione. SSM komandą pasivyti gali tik Vilniaus „Geležinio vilko“ ekipa, kuri yra sužaidusi keturiomis rungtynėmis mažiau ir turi 27 taškus.
 
Pirmame mače Elektrėnų klubo gretose puikiai sužaidė Karolis Krasilnikovas ir Martynas Miliūnas, pelnę po keturis įvarčius. Vienu įvarčiu prie pergalės prisidėjo ir Kipras Grabliauskas.
 
Vienintelį įvartį JTZ komandoje pelnė Maksimas Kozlovas.
 
Sekmadienio rungtynėse Elektrėnų komanda į pergalę vėl vedė K.Krasilnikovas, pelnęs tris įvarčius. Du kartus pasižymėti pavyko Martynui Miliūnui, o po kartą varžovų vartininką nuginklavo Danilas Drozdovas, Karolis Šumskas ir Donatas Kijanskas.
 
Elektrėniečiai su „Geležinio vilko“ ekipa susitiks kovo 18-ą ir balandžio 9-ą dienomis. Primename, kad lyderiai jau yra žaidę dvejas rungtynes pirmą kartą pergalę triuškinančiu rezultatu 10:1 šventė Vilniaus ekipa, o antrose rungtynėse 7:4 pajėgesni buvo elektrėničiai.