Titulinis » Naujienos » U-12: Vilniaus GV sutriuškino Rokiškio RSC ekipą

U-12: Vilniaus GV sutriuškino Rokiškio RSC ekipą

2014-01-23
hockey.lt informacija
 Vieni iš Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos U-12 konferencijos lyderių trečiadienį namuose 12:4 (5:0, 5:2, 2:2) sutriuškino pergalės džiaugsmo dar nepatyrusius Rokiškio RSC komandos ledo ritulininkus.
 
Jau nuo pirmųjų minučių vilniečiai užkūrė tikrą pirtį varžovams. Per pirmąsias 5 rungtynių minutes Danielius Lenkovskij pelnė du, o Rapolas Marcinkevičius ir Markas Samėnas - po vieną įvartį ir šeimininkai išsiveržė 4:0. Kėlinio pabaigoje D.Lenkovskij įmušė trečiąjį savo įvartį ir padidino komandos pranašumą iki 5 - 5:0.
 
Antrame kėlinyje Vilniaus GV komandos gretose du kartus pasižymėjo Linas Dėdinas ir Marijus Dumčius, o sykį Karolis Fedorovičius. Varžovų gretose pirmuosius įvarčius įmušė Edvardas Petkevičius ir Kristupas Blažys.
 
Trečiame kėlinyje M.Samėnas ir M.Dumčius padidino persvarą iki 10-ies įvarčių (12:2), tačiau netrukus Rokiškio ekipos žaidėjas Kristupas Blažys pelnė dar du įvarčius ir sušvelnino atsilikimą iki 8 - 4:12.
 
Vilniaus GV ekipa per 8 rungtynes yra iškovojusi 19 taškų ir užima antrą vietą, tuo tarpu Rokiškio RSC ledo ritulininkai per 3 sužaistas rungtynes taškų neiškovojo.
 
Vilniaus GV - Rokiškio RSC 12:4 (5:0, 5:2, 2:2)
Vilniaus GV: D.Lenkovskij 3, L.Dėdinas ir M.Dumčius ir M.Samėnas po 2, K.Fedorovičius, R.Marcinkevičius ir M.Dumčius po 1 įvartį.
Rokiškio RSC: K.Blažys 3, E.Petkevičius 1 įvartį.