Titulinis » Naujienos » U-12: Kauno GRV nugalėjo turnyrinės lentelės kaimynus, „HC Klaipėda“ įveikė Kaliningrado ekipą

U-12: Kauno GRV nugalėjo turnyrinės lentelės kaimynus, „HC Klaipėda“ įveikė Kaliningrado ekipą

2015-12-05
hockey.lt informacija
Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLR) šeštadienį buvo sužaisti du susitikimai, kuriuose pergales šventė Kauno „Griunvaldo“ ir Klaipėdos „HC Klaipėda“ komandos.
 
Kauniečiai namuose 6:2 (1:2, 3:0, 2:0) nugalėjo turnyrinės lentelės kaimynę Elektrėnų ESSM/Šaulys komandą ir iškovojo ketvirtą pergalę čempionate.
 
Nors pirmieji į priekį po Mykolo Kubiliaus įvarčio išsiveržė Kauno GRV ekipa, tačiau kėlinio pabaigoje Artemas Redko ir Irmantas Brazauskas per minutę pelnė du įvarčius ir išvedė Elektrėnų ekipą į priekį - 2:1.
 
Antrame kėlinyje kauniečiai po Pauliaus Grybausko ir Laimio Sturono įvarčių susigrąžino minimalią persvarą (3:2), kurią netrukus dar padidino P.Grybauskas.
 
Trečiame kėlinyje kauniečiai Tomas Ežerskis ir P.Grybauskas įmušė po dar vieną įvartį ir įtvirtino „Griunvaldo“ komandos pergalę - 6:2.
 
Kitose rungtynėse vieni iš diviziono lyderių „HC Klaipėda“ ledo ritulininkai namuose 5:2 (2:1, 1:0, 2:1) nugalėjo Kaliningrado JTZ ekipą.
 
Klaipėdiečiai nuo pat rungtynių pradžios išsiveržė į priekį ir pirmavo visas rungtynes. Klaipėdiečiams du įvarčius įmušė Vitalijus Fediukinas, po kartą pasižymėjo Maksimas Kondratjevas, Liutauras Šlukšnys ir Klara Miuller.
 
Svečių gretose po įvartį įmušė Aleksandras Antonovas ir Aleksandras Malkovas.
 
„HC Klaipėda“ per aštuonerias rungtynes yra surinkusi 18 taškų ir užima antrą vietą, Kauno GRV per septynerias rungtynes turi iškovoję 12 taškų ir užima ketvirtą poziciją, ESSM/Šaulys (9 tšk.) žengia penktoje vietoje, o Kaliningrado JTZ (6 tšk.) - šešti.
 
Artimiausios rungtynės dvylikamečių divizione bus žaidžiamos sekmadienį tarp Kauno BTA ir Kaliningrado JTZ komandų.