Titulinis » Naujienos » U-12: Kauno GRV ekipa nepasipriešino Klaipėdos komandoms

U-12: Kauno GRV ekipa nepasipriešino Klaipėdos komandoms

2014-01-27
 Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL) U-12 divizione Kauno GRV ledo ritulininkai nepasipriešino Klaipėdos komandoms.
 
Kauniečiai šeštadienį 1:14 (0:5, 1:3, 0:6) nusileido Klaipėdos SKT ekipai, o sekmadienį 1:4 (1:1, 0:1, 0:2) pralaimėjo Klaipėdos BTJ ledo ritulininkams.
 
Pirmose rungtynėse kauniečių gretose pasižymėjo Lukas Eimontas, o Klaipėdos SKT ekipoje penkis įvarčius pelnė Arturas Podolskij, tris kartus pasižymėjo Eimantas Noreika, du įvarčius pelnė Vasaris Kaveckas, po vieną - Nikita Volochas, Anastasija Šešniova, Jurijus Jefimovas ir Nikita Volochas.
 
Sekmadienio dienos rungtynėse Kauno ekipoje pasižymėjo Ignas Bakus, tuo tarpu Klaipėdos BTJ komandoje du įvarčius pelnė Vilhelmas Urnikas, po vieną - Anatolij Sedura ir Matas Mikalauskas.
 
Klaipėdos SKT ekipa per devynias rungtynes yra iškovojusi visas pergales ir su 27 taškais užima pirmą vietą, Klaipėdos BTJ jaunimas su 9 taškais rikiuojasi penktoje vietoje, tuo tarpu Kauno GRV ekipa su 2 pergalėmis ir 6 taškais lenkia tik Rokiškio RSC komandą ir užima septintą vietą.