Titulinis » Naujienos » U-12 amžiaus grupėje lyderis - Vilniaus "Eurocash"

U-12 amžiaus grupėje lyderis - Vilniaus "Eurocash"

2013-01-20
NVLRL informacija
Šį savaitgalį Klaipėdos Akropolyje įvyko Nacionalinės vaikų ledo ritulio varžybos (U-12 amžiaus)tarp Klaipėdos SKT ir Vilniaus „Eurocash“ komandų. Abu susitikimus laimėjo Vilniaus „Eurocash“ komanda rezultatais 2:9 (1:2, 0:3, 1:4) ir 1:8 (1:3, 0:4, 0:1).
 
Abi komandos U-12 amžiaus grupėje buvo lyderės, bet po lemiančių rungtynių pirmoje vietoje žengia Vilniaus “Eurocash” komanda.
 
Pirmasis šių komandų susitikimas nuo pat pradžių buvo įtemptas. Pirmąjį įvartį pelnė namų komandos žaidėjai, taip parodydami varžovams, kad pergalės lengvai neatiduos. Bet vilniečiai nepasidavė ir iškart atsakė tuo pačiu pasiųsdami įvartį į varžovų vartus, o netrukus sekė ir antrasis. Antrąjį ir trečiąjį kėlinius buvo aiškus vilniečių dominavimas. Kaip visada nesustabdomas buvo Lukas Washco, kuris pelnė 4 įvarčius ir jo komandos draugai, kurie prisidėjo prie pergalės: A. Silinas 2 įvarčiai, M. Grinius pelnęs įvartį ir atlikęs rezultatyvius perdavimus, bei R.Plepys ir A. Misiukas pelnę po įvartį. Klaipėdos komandoje savo taiklumą parodė A. Palšauskas ir E. Noreika, kurie yra lyderių TOP 5.
 
Antrasis šių komandų susitikimas klostėsė palankiau svečių naudai. Nors varžybos prasidėjo panašiu scenarijumi kaip pirmosios: klaipėdiečiai pelnė pirmąjį įvartį, bet Vilniaus „Eurocash komanda“ parodė, kad nepasiduos. Nors vilniečiai ir praleido žymiai daugiau baudos minučių ant baudų suolelio nei varžovai, bet tai jiems netrukdė pelnyti net 8 įvarčius.
 
Klaipėdos SKT - Vilniaus „Eurocash“ 2:9 (1:2, 0:3, 1:4)
Klaipėdos SKT: A. Palšauskas ir E. Noreika po 1 įvartį.
Vilniaus „Eurocash“: L. Washco 4, A. Silinas 2, M. Grinius, R. Plepys, A. Misiukas po 1 įvartį.
 
Klaipėdos SKT - Vilniaus „Eurocash“ 1:8 (1:3, 0:4, 0:1)
Klaipėdos SKT: E. Noreika 1 įvartis.
Vilniaus „Eurocash“: L. Washco 4, M. Grinius 2, R. Marcinkevičius ir A. Misiukas po 1 įvartį.