Titulinis » Naujienos » U-10 „Naujokų“ konferencijoje užfiksuoti keturi techniniai pralaimėjimai

U-10 „Naujokų“ konferencijoje užfiksuoti keturi techniniai pralaimėjimai

2015-03-03
hockey.lt informacija
Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) dešimtmečių „Naujokų“ konferencijoje buvo sužaisti keturi susitikimai, o dar keturiose rungtynėse užfiksuoti techniniai pralaimėjimai.
 
Į Kaune vykusį priepšaskutinį „Naujokų“ konferencijos turą neatvyko Klaipėdos BJT ir ir Kaliningrado FNK komandos, kurioms užskaityti techniniai pralaimėjimai, o tarpusavio rungtynės - anuliuotos.
 
Svarbias pergales iškovojo vienvaldė diviziono lyderė Šiaulių ŠLS ekipa, kuri pirmose rungtynėse 19:0 nepaliko vilčių Kauno BTA-2 ekipai, o vėliau 5:2 įveikė keturiais taškais turnyrinėje lentelėje atsiliekančią Elektrėnų SSM komandą.
 
Septintą pergalę iškovojo Vilniaus SLRA ledo ritulininkai, kurie 12:1 nepasigailėjo ir be pergalių paliko Kauno BTA-2 komandą. Tiesa, kitos rungtynėse Kauno BTA-1 ledo ritulininkai 6:1 įveikė vilniečius ir įsirašė dešimtąją pergalę.
 
Kauno derbyje tarp GRV ir BTA-2 komandų rezultatu 14:0 pergalę šventė GRV ekipa.
 
Paskutiniame ture, kuris vyks kovo 22-ąją dieną, bus žaidžiami aštuoni susitikimai. Pirmame trejetuke dar gali nutikti visko - Šiaulių ŠLS (42 tšk) ir Svetlogorsko SVT (41 tšk.) komandas skiria tik vienas taškas, o komandos yra sužaidusios po atitinkamai 15 ir 14 rungtynių, o elektrėniečiai per septyniolika rungtynių turi 38 taškus