Titulinis » Naujienos » Triuškinama Elektrėnų SSM pergalė prieš vilniečius

Triuškinama Elektrėnų SSM pergalė prieš vilniečius

2013-03-20
NVLRL informacija
Šiandien Vilniaus Akropolyje susitiko Vilniaus „Pildyk“ ir Elektrėnų SSM komandos. Tenka pripažinti, kad Elektrėnų SSM ekipa atrodė kur kas geriau nei praeitus kartus ir privertė vilniečius palakstyti. Šį susitikimą įtikinama persvara laimėjo svečių komanda rezultatu 3:7 (0:1, 1:4, 2:2).
 
Pirmajame kėlinyje Elektrėnų SSM ekipa ne tik, kad nenusileido vilniečiams, bet ir pelnė pirmąjį ir vienintelį to kėlinio įvartį. N. Nabuurs saugomus vartus nuolatos atakavo Elektrėnų SSM komandos žaidėjas D. Škadauskas ir jo komandos draugai, tačiau vilniečių vartininkui puikiai sekėsi saugoti savo vartus.
 
Antrasis kėlinys vilniečiams sekėsi ne ką geriau. Įmušę tik vieną įvartį jie praleido net keturis. Akivaizdus elektrėniškių pranašumas matėsi ne tik rezultate, bet ir aikštelėje. Elektrėnų SSM vartininkas A. Uscila sėkmingai saugojo savo komandos vartus, na o Vilniaus „Pildyk“ komandai sėkmė nesišypsojo.
 
Trečiajame kėlinyje Vilniaus „Pildyk“ komanda kiek atsipeikėjo ir pradėjo žaisti aktyviau, tačiau elektrėniškiai buvo visa galva aukščiau. 46-ąją kėlinio minutę N. Marcinkevičius sušvelnino rezultatą iki trijų įvarčių skirtumo. Iškart po komandos draugo įvarčio Vilniaus „Pildyk“ ekipa suaktyvėjo ir pasiuntė dar vieną įvartį į varžovų vartus. Tačiau elektrėniškiai išnaudoję kiekybinę žaidėjų persvarą vėl padidino skirtumą iki trijų įvarčių, o po kelių akimirkų iki keturių.
 
Vilniaus „Pildyk“ – Elektrėnų SSM 3:7 (0:1, 1:4, 2:2)
 
Vilniaus „Pildyk“: E. Boroška, N. Marcinkevičius ir I. Ragas po 1 įvartį.
 
Elektrėnų SSM: D. Škadauskas ir E. Šatavičius po 2, T. Vitkauskas, V. Bučys ir J. Miklaševičius po 1 įvartį.