Titulinis » Naujienos » Trijų įvarčių pranašumo neišlaikiusi „Kaunas City“ pralaimėjo svarbias rungtynes

Trijų įvarčių pranašumo neišlaikiusi „Kaunas City“ pralaimėjo svarbias rungtynes

2024-01-06
hockey.lt informacija
„Kaunas City“ komanda patyrė apmaudų pralaimėjimą svarbiose OHL Baltijos ledo ritulio čempionato rungtynėse.
 
Šeštadienį Rygoje dėl vietos atkrintamosiose varžybose besikaunantys kauniečiai 4:6 nusileido „HS Riga“ komandai. Būtent rygiečiai yra pagrindiniai jų konkurentai kovoje dėl šeštosios vietos, kuri garantuoja paskutinį kelialapį į atkrintamąsias varžybas.
 
Rungtynes „Kaunas City“ pradėjo dviem kurioziniais įvarčiais. Iš pradžių oponentų gynėjas nugriovė savo komandos vartininką ir ritulį gavusiam Daniyarui Gabdullinui beliko pasiųsti jį į tuščius vartus (01:32). Vėliau bandydamas sutrukdyti varžovui aukštai skriejusį ritulį į savo vartus nukreipė pats „HS Riga“ gynėjas, o įvartis buvo įskaitytas Michalui Machačui (06:28).
 
Įpusėjus kėliniui kauniečiai jau turėjo trijų įvarčių pranašumą. Vienas prieš vartininką pabėgęs Denysas Hončarenko neklydo pelnydamas trečiąjį „Kaunas City“ įvartį (09:50).
 
Visgi, labai greitai Aleksandras Zaprivoda sušvelnino skirtumą, o dar pirmajame kėlinyje rezultatas tapo lygiu. Įvarčius „HS Riga“ komandai pelnė Maksimas Pumpinšas ir Marcis Smirnovas.
 
Antrąjį kėlinį „Kaunas City“ pradėjo įvarčiu mažumoje. Jo autorius D. Hončarenko (21:26, rez. perd. Nazaras Ružnikovas). Tiesa, ir šį kartą latviai turėjo greitą atsakymą: po Dmitrijaus Dilevkos metimo rezultatas vėl tapo lygiu.
 
Rungtynėms įpusėjus „HS Riga“ pirmą kartą rungtynėse įsiveržė į priekį. Tai jiems leido padaryti M. Pumpinšo įvartis.
 
Trečiajame kėlinyje buvo pelnytas vienintelis įvartis, o jo autorius – „HS Riga“ žaidėjas Antonas Macijevskis.