Titulinis » Naujienos » Treneriai iš Švedijos liko sužavėti "Geležinio vilko" auklėtiniais

Treneriai iš Švedijos liko sužavėti "Geležinio vilko" auklėtiniais

2015-04-04
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Tris dienas jaunieji "Geležinio vilko" ledo ritulininkai dalyvavo pavasario sporto stovykloje. Į Vilnių buvo atvykę du ledo ritulio specialistai iš Švedijos - Peteris Olsonas ir Henrikas Nordinas, kurie "Akropolio" ledo arenoje vilniečiams rengė parodomąsias treniruotes. Kartu su svečiais iš Švedijos pavasario sporto stovykloje dirbo ir "Geležinio vilko" ledo ritulio mokyklos treneriai. Visose amžiaus grupėse jaunieji ledo ritulininkai treniravosi du kartus per dieną, dalyvavo gimnastikos treniruotėse, kartu pietavo.
 
Pasibaigus stovyklai, abu svečiai pasidalino įspūdžiais.
 
Henrikas Nordinas: "Maloniai nustebau, kai pamačiau čia tiek daug talentingų jaunųjų ledo ritulininkų. Pirmą kartą lankausi Lietuvoje, todėl tikrai nemaniau, kad čia taip smarkiai išaugęs jaunųjų žaidėjų lygis. Be išimties, visose amžiaus grupėse pastebėjau vaikinų, kurie šiuo metu net ir Švedijos komandose drąsiai galėtų būti lyderiais. Dabar svarbiausia jaunuosius žaidėjus nukreipti tinkama linkme, įtikinti juos labai daug dirbti ir siekti maksimalių tikslų."
 
Peteris Olsonas: "Labai patiko, kaip profesionaliai dirba "Geležinio vilko" mokyklos treneriai. Likau sužavėtas tokiu žaidėjų entuziazmu, mačiau kaip noriai jaunieji ledo ritulininkai pildė mūsų nurodymus. Jaunieji žaidėjai puikiai čiuožia, yra techniški ir pagal šiuos elementus tikrai nenusileidžia savo bendraamžiams iš Švedijos. Labai patiko Vilnius, žmonės su kuriais bendravome, todėl vasarą vėl planuojame čia atvykti ir surengti dar vieną stovyklą."