Titulinis » Naujienos » Trečiasis pralaimėjimas ketvirtfinalyje užbaigė „7bet-Hockey Punks“ sezoną (VIDEO)

Trečiasis pralaimėjimas ketvirtfinalyje užbaigė „7bet-Hockey Punks“ sezoną (VIDEO)

2023-03-05
hockey.lt informacija
Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ komanda baigė savo pasirodymą 2022-2023 metų Optibet ledo ritulio lygos sezone.
 
Sekmadienį Vilniaus „Pramogų“ arenoje vilniečiai 2:10 nusileido „Mogo/LSPA“ komandai ir pralaimėjo ketvirtfinalio seriją iki trijų pergalių 0:3. Galutinėje lygos rikiuotėje „7bet-Hockey Punks“ liko aštunta.
 
Šiose rungtynėse „Mogo/LSPA“ komandai pavyko įgyti pranašumą vos po vienos minutės, bet tuomet sėkmingai atkarpą surengę vilniečiai per 34 sekundes pelnė du įvarčius ir įsiveržė į priekį. Po poros minučių „7bet-Hockey Punks“ turėjo galimybę dar labiau padidinti savo persvarą atlikdami baudinį, bet Dino Mukovozo bandymas buvo netikslus.
 
Dar pirmojo kėlinio metu svečiai iš Latvijos sugebėjo susigrąžinti pranašumą, o per likusius du kėlinius pelnė dar septynis įvarčius be atsako bei džiaugėsi įtikinama pergale.
 
Paskutinėse šio sezono „7bet-Hockey Punks“ rungtynėse įvarčius pelnė Laisvydas Kudrevičius ir Mauras Baltrukonis. „Mogo/LSPA“ komandoje po du įvarčius pelnė net keturi žaidėjai: Artūras Ozolinšas, Tomas Opeltas, Zigmaras Reinis Zile ir Rolandas Strautinšas. Sykį tikslą pasiekė Aleksandro Biškinio ir Renaro Kamergrauzio atakos.