Titulinis » Naujienos » T.Kumeliausko šou trečiajame kėlinyje „Airwell Energijos“ neišgelbėjo: patirtas dar vienas minimalus pralaimėjimas (VIDEO)

T.Kumeliausko šou trečiajame kėlinyje „Airwell Energijos“ neišgelbėjo: patirtas dar vienas minimalus pralaimėjimas (VIDEO)

2023-11-26
hockey.lt informacija
 Elektrėnų „Airwell Energija“ dar kartą liko per žingsnį nuo taškų OHL Baltijos ledo ritulio čempionate.
 
Elektrėniškiai namuose sekmadienį 4:5 nusileido „HS Riga“ komandai. Tai buvo antroji latvių minimali pergalė per dvi dienas: vakar jie tarpusavio rungtynes laimėjo rezultatu 4:3.
 
Pirmajame kėlinyje „Airwell Energija“ atliko dvigubai daugiau metimų nei jų oponentai, bet įvarčių nepelnė nė viena komanda. Situacija pasikeitė antrajame kėlinyje, kuriame aktyviau žaidė ir įvarčius mušė „HS Riga“ atstovai. Tikslą pasiekė Antonas Macijevskis (28:30, rez. perd. Maksimas Pumkinšas, Oskaras Nilas Briedis), Edvinas Berzinšas (30:32, rez. perd. O. N. Briedis, Dmitrijus Dilevka) ir Karlis Nauris Česlis (38:41, rez. perd. Timuras Solostejis, E. Berzinšas).
 
Savo įvartį antrajame kėlinyje pelnė ir Elektrėnų komanda. Jų gretose tikslą pasiekė Artemas Redko (34:09, rez. perd. Tadas Kumeliauskas, Donatas Kumeliauskas).
 
Trečiajame kėlinyje „Airwell Energijos“ gretose iniciatyvos ėmėsi Tadas Kumeliauskas. Puolėjas pelnė net tris įvarčius (52:05, rez. perd. D. Kumeliauskas, 55:15, rez. perd. D. Kumeliauskas, Dovydas Laimutis ir 59:11, rez. perd. Paulius Rumševičius, Karolis Krasilnikovas), bet į jo tikslias atakas savo atsaką surasdavo ir latviai.
 
Antono Macijevskio (54:52) ir Oskaro Niko Briedžio (57:17, rez. perd. D. Dilevka, T. Solostejis) pelnyti įvarčiai leido „HS Riga“ išvengti problemų ir į savo sąskaitą įsirašyti dar vieną pergalę.
 
Kitas rungtynes „Airwell Energija“ žais trečiadienį, kai jie susitiks su „Kaunas City“.