Titulinis » Naujienos » T.Kumeliauskas sužaidė puikias rungtynes Čempionų lygoje (VIDEO)

T.Kumeliauskas sužaidė puikias rungtynes Čempionų lygoje (VIDEO)

2014-09-25
sportas.lt informacija
 Apmaudžią nesėkmę ledo ritulio Čempionų lygoje patyrė Tado Kumeliausko atstovaujama Turku TPS (Suomija) komanda, kuri penktose F grupės rungtynėse namuose po baudinių serijos 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) nusileido Linšiopingo „HC Linkoping“ (Švedija) ledo ritulininkams.
 
Rungtynių pradžioje po tikslaus T.Kumeliausko perdavimo įvartį įmušė Mikko Rantanenas (7:09 min.), tačiau dar pirmajame kėlinyje Sebastianas Karlssonas (14:25) išnaudojo kiekybinę persvarą ir rezultatas tapo lygus.
 
Antroje rungtynių dalyje jau pats T.Kumeliauskas (27:21) pasiuntė ritulį į varžovų vartus, bet svečiai vėl išlygino rezultatą – pasižymėjo Jacobas Micflikieris (35:55).
 
Trečiojo kėlinio pradžioje „HC Linkoping“ pirmą kartą išsiveržė į priekį, kai tikslų smūgį atliko Mattias Sjogrenas (40:17). Netrukus T.Kumeliauskas gavo 2 baudos min., bet TPS tai nesutrukdė išlyginti rezultatą, nes žaidžiant mažumoje pasižymėjo Ilkka Pikkarainenas (42:03).
 
Rungtynių baigtis sprendėsi baudinių serijoje, kurioje du tikslius smūgius atliko svečiai – pasižymėjo Brocas Little‘as ir J.Micflikieris.
 
Progą pasireikšti gavo ir T.Kumeliauskas, bet lietuvio smūgį atrėmė „HC Linkoping“ vartininkas.
 
TPS (9 tšk.) lieka antroje vietoje, o „HC Linkoping“ (14 tšk.) jau užsitikrino F grupės nugalėtojo vardą ir kelialapį į lygos aštuntfinalį. Turku komanda, norėdama patekti į aštuntfinalį, privalo laimėti paskutines F grupės rungtynes spalio 7-ą dieną Linšiopinge ir sulaukti palankių rezultatų iš kitų grupių.