Titulinis » Naujienos » T.Kumeliauskas po ilgos pertraukos grįžo į TPS gretas ir pademonstravo savo sugebėjimus baudinių serijoje (VIDEO)

T.Kumeliauskas po ilgos pertraukos grįžo į TPS gretas ir pademonstravo savo sugebėjimus baudinių serijoje (VIDEO)

2014-08-07
sportas.lt informacija
Po smegenų sutrenkimo atsigavęs Tadas Kumeliauskas sugrįžo į Turku TPS (Suomija) ledo ritulio klubo gretas ir žaidė pirmose draugiškose rungtynėse.
 
Naujajam pajėgiausios Suomijos lygos „Liiga“ sezonui besiruošiantis TPS klubas trečiadienį svečiuose įtikinamai 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) įveikė Vasos „Sport“ ekipą, kuri naujajame sezone debiutuos „Liiga“ pirmenybėse.
 
Nugalėtojams po įvartį pelnė Ilkka Pikkarainenas, Ryanas Laschas ir Lauri Tukonenas.
 
Trečiajame penkete žaidęs T.Kumeliauskas per rungtynes nepasižymėjo, bet vėliau surengtoje baudinių serijoje sužibėjo – po trijų netikslių „Sport“ žaidėjų smūgių ir dviejų nesėkmingų TPS žaidėjų bandymų savo progos sulaukęs lietuvis neklydo ir nuginklavęs varžovų vartininką padėjo savo komandai laimėti baudinių seriją.
 
Puolėjui iš Lietuvos tai buvo pirmos rungtynės TPS gretose po beveik septynių mėnesių pertraukos. T.Kumeliauskas smegenų sutrenkimą patyrė šių metų sausį ir buvo priverstas praleisti likusią klubinio sezono dalį bei negalėjo padėti Lietuvos vyrų rinktinei pasaulio čempionato I-ojo diviziono B grupės varžybose Vilniuje.