Titulinis » Naujienos » T.Kumeliauskas - “dar per anksti klijuoti favoritų etiketes”

T.Kumeliauskas - “dar per anksti klijuoti favoritų etiketes”

2021-09-30
"7bet-Hockey Punks" informacija
 Vilniaus “7bet - Hockey Punks” po savaitgalį praūžusio Europos klubų Kontinentinės taurės savaitgalio šiandien sostinėje rungtynėmis su Kaunas “City” komanda debiutuoja ir šalies pirmenybėse.
 
Vienas šalies rinktinės ir “7bet - Hockey Punks” lyderių Tadas Kumeliauskas prisiminė savaitgalio kovas, o kalbėdamas apie ateinantį Lietuvos pirmenybių sezoną teigia, kad komanda pasitiki savo jėgomis, bet favoritų etiketes klijuoti dar anksti.
 
 
“Mūsų tikslas (Kontinentinėje taurėje), aišku, buvo nugalėti, tai kaip ir savo tikslo neįvykdėme. Pirmas rungtynes žaidėme su estais, jiems pralaimėjome ir tai lėmė, kad nepatekome į tolimesnį etapą. Reikia būti atviriems, jie tose tikrai buvo geresni. Kitose rungtynėse su Islandijos komanda, manau, puolime žaidėme kur kas geriau, bet dar reikėtų pašlifuoti gynybą. Bendrai paėmus tai yra gera patirtis visai komandai. Tarptautinės rungtynės, ypač, kai jos yra tik kelios, duoda geros patirties, nes jos yra kaip atkrintamųjų varžybų lygio. Manau, šitą visą patirtį pasiimsime į Lietuvos čempionatą ir tai duos mums didelės naudos.
 
Kaip mes pasiruošę sužinosime ketvirtadienį. Treniravomės, bandėme vienas prie kito pritapti, šlifavome taktinius dalykus. Sezonas ilgas, o čia tik pirmos rungtynės, tai bus ir netikslumų, bet vyrai kovingai nusiteikę, jau nebe draugiškos rungtynės, todėl sieksime tik pergalės. Su varžovu žaidėme kelias draugiškas rungtynes šį sezoną ir kažkiek žinome jų žaidimo braižą. Gera komanda, taktiškai gerai pasiruošę, manau, bus nelengva. Bet treneriai išanalizuos, perteiks komandai jų silpnasias vietas ir stosime į kovą.
 
Aš nežinau ar mus laiko favoritais, bet sezonas dar neprasidėjo ir neadekvatu taip nustatyti, kadangi yra naujų komandų, kurių dar niekas nepažįsta. Manęs tai tikrai neslegia, mes pasitikime savo jėgomis - išeisime žaisti ir siekti pergalės, jokio spaudimo nejaučiu. Vilnius prieš Kauną ir tai, kaip ir krepšinyje, taip ir ledo ritulyje turėtų būti labai įdomios ir atkaklios rungtynės, ir, kaip sakiau, tai bus jau ne draugiškos runngtynės, visai kitas nusiteikimas.”
 
“7bet - Hockey Punks” varžovais šiandien tapsianti “Kaunas City” komanda šalies pirmenybėse startavo pergale rezultatu 6:2 prieš jaunimo rinktinės pagrindu sudarytą “Lteam Select”. Komandos sudėtį pagrinde sudaro praėjusį sezoną “Kaunas Hockey” ir Kauno “Baltų Ainių” komandose rungtyniavę žaidėjai.
 
Šiandienos rungtynių pradžia - 20 val.15 min. Bilietai parduodami internetu www.bilietai.lt ir bei Vilniaus Pramogų arenos kasoje.