Titulinis » Naujienos » Sunki trauma užbaigė E.Krakausko sezoną

Sunki trauma užbaigė E.Krakausko sezoną

2022-09-22
hockey.lt informacija
 Lietuvos rinktinės ir „Lausanne“ klubo puolėjui Emilijui Krakauskui sezonas baigėsi jau pirmose Šveicarijos aukščiausios lygos rungtynėse – sunkią traumą patyrusio ledo ritulininko laukia operacija, po kurios seks ilga reabilitacija.
 
Rugsėjo 16 dieną, pirmose Šveicarijos čempionato rungtynėse tarp „Lausanne“ ir „Biel-Bienne“ komandų E. Krakauskui itin nesėkmingas buvo jau pirmasis pasirodymas ant ledo. Sužaidęs vos 28 sekundes 25-erių metų ledo ritulininkas po susidūrimo buvo privestas palikti rungtynes padedamas komandos draugų.
 
Nors pirminės prognozės suteikė vilčių išvengti sunkios traumos, tačiau po išsamesnių tyrimų paaiškėjo, jog pažeistas vidinis kelio raištas, o ledo ritulininkui prireiks operacijos, po kurios seks ilga reabilitacija.
 
Sulaukęs diagnozės E. Krakauskas savo Instagram paskyroje pasidalino jautria žinute ir žadėjo sugrįžti dar stipresnis.
 
„Skaudančia širdimi turiu pranešti, jog mano pirmosios sezono rungtynės buvo ir paskutinės. Jaučiuosi beviltiškai: palaužtas ir pasimetęs. Tokios sezono pabaigos negalėjau net įsivaizduoti. Operacija, reabilitacija ir labai, labai ilgas atsistatymas.
 
Visgi... Kol nesi sulaužytas, tu negali žinoti iš ko esi padarytas. Tai tau suteikia galimybę atstatyti save iš naujo ir tapti dar stipresniu.
 
Dėkoju visiems savo draugams, šeimai, merginai ir žmonėms, kurie tą sunkią akimirką mane palaikė ir rodė savo meilę.
 
Aš sugrįšiu! Ir dar stipresnis nei bet kada anksčiau!“