Titulinis » Naujienos » Suburta Lietuvos kariškių ledo ritulio rinktinė

Suburta Lietuvos kariškių ledo ritulio rinktinė

2014-01-03
hockey.lt informacija
 Daugiau kaip po 20-ties metų, pirmą kartą atkurtos prieškario Lietuvos karių puoselėtos sporto tradicijos. Tęsiamas garsaus karininko ir lakūno Stepono Dariaus, daugelio sporto šakų pradininko, pradėtas darbas – propaguoti ledo ritulio sporto šaką.
 
Gruodžio 18 ir 19  dienomis vyko Lietuvos kariuomenės ledo ritulio rinktinės mokomoji treniruočių stovykla Elektrėnų ledo rūmuose. Treniruotės bus tęsiamos ir 2014 m sausio 8-10 dienomis.
 
Lietuvos kariuomenės ledo ritulio rinktinė planuoja sužaisti pasirengimo draugiškas rungtynes ir 2014 m. vasario 4-7 d. išvyks į pirmąsias Baltijos šalių karių žiemos žaidynes Latvijoje. Prie rinktinės susibūrimo prisidėjo Lietuvos krašto apsaugos sistemos ir kariuomenės pajėgos, padaliniai, sporto klubas, Šaulių sąjunga, Nacionalinė ledo ritulio lyga, Ledo ritulio mėgėjų lyga  ir visa Lietuvos ledo ritulio bendruomenė.
 
Rinktinėje dalyvauja kariai ne tik iš įvairių Lietuvos vietų bet ir kariuomenės padalinių. Rinktinę treniruoja treneris Tomas Lauksėdis ir talkina treneris Benas Jakšys. Kviečiame visus kam artima ši sporto šaka palaikyti Lietuvos kariuomenės ledo ritulio rinktinę.