Titulinis » Naujienos » Startavo Aukštaitijos čempionatas

Startavo Aukštaitijos čempionatas

2014-02-21
hockey.lt informacija
 Vasario 9 dieną Rokiškyje startavo jau ketvirtasis Atvirosios Aukštaitijos Ledo Ritulio Lygos sezonas.
 
Šiais metais jame dalyvauja 7 komandos: Rokiškio "Entuziastai", Rokiškio "Nemunas", Rokiškio "Sparta", Rokiškio KKSC, Juodupės LRK, "Utena - Zarasai" ir Panevėžio "Olimpas". Naujai susibūrė "Nemuno" komanda, kurioje-  tikras Rokiškio krašto ledo ritulio žvaigždynas: Vytautas Šlikas, Karolis Šlikas,  Igoris Baravikovas, Saulius Limontas, Rimantas Sakaitis, Darius Janušonis, Tomas Jasinevičius ir daugelis kitų rokiškėnams ir ne tik gerai pažįstamų ledo ritulininkų.
 
Favoritais laikomi ir trenerio A. Deksnio treniruojami "Spartos" vaikinai, ne kartą tapę Lietuvos čempionais. "Entuziastų" gretose - Rokiškio ledo ritulio veteranai, vis dar kupini energijos ir entuziazmo. Jiems nusileisti neketina ir Genadijaus Fitingovo treniruojami Kūno kultūros ir sporto centro jaunieji ledo ritulininkai.
 
O ką jau kalbėti apie Juodupės miestelio komandą, kurios pagrindą sudaro jaunimas. Smagu, kad ir šiemet lygos rungtynėse dalyvauja vis pajėgesni panevežiečiai, vedami Artūro Blažinsko, ir Utenos - Zarasų rinktinė. Taigi, vykstant olimpiadai Sočyje, kovos verda ir Rokiškyje!