Titulinis » Naujienos » Sostinės derbis ketvirtadienį: "Hockey Punks" pagarbiai atsiliepia apie jaunuosius kolegas iš "Geležinio vilko"

Sostinės derbis ketvirtadienį: "Hockey Punks" pagarbiai atsiliepia apie jaunuosius kolegas iš "Geležinio vilko"

2017-02-08
"Hockey Punks" informacija
 Ketvirtadienį Lietuvos ledo ritulio pirmenybių rungtynėse Vilniuje susitiks dvi sostinės komandos – pastaruoju metu puikią sportinę formą demonstruojantys „Hockey Punks“ kovos prieš „Geležinį Vilką“.
 
Komandos pirmenybėse siekia skirtingų tikslų. „Geležinio Vilko“ vadovai jau nuo pat čempionato pradžios kalbėjo apie pagrindinį tikslą – jaunimo rinktinių kandidatų apšaudymą. Neseniai paskelbtame 18-mečių jaunių rinktinės U-18 kandidatų sąraše šios komandos žaidėjų yra visose pozicijose.
 
U-18 rinktinė balandžio 2-8 dienomis dalyvaus pasaulio čempionato IIA diviziono kovose Gangneunge (Korėja), kur dėl teisės žaisti IB divizione be mūsiškių kovos Korėjos, Rumunijos, Didžiosios Britanijos, Estijos ir Kroatijos rinktinės. Šio mėnesio antroje pusėje rinktinės vadovai planuoja kelių dienų stovyklą, todėl jaunieji sostinės komandos žaidėjai turėtų būti geriausios sportinės formos šiuo metu.
 
Tuo tarpu „Hockey Punks“ atstovai nuo sezono pradžios kalbėjo apie galimybę kovoti su Elektrėnų „Energija“ dėl čempionų titulo. Praėjusių metų pabaigoje rezultatai buvo neblogi ir po įtikinamos pergalės gruodžio pradžioje prieš „Juodupę“ atrodė, kad judama teisinga linkme.
 
Tačiau viskas aukštyn kojom apsivertė sausio mėnesį, kuomet buvo pralaimėta visiems pagrindiniams konkurentams. Praėjusį savaitgalį iškovota sunki pergalė Kaune prieš „Tigrus“ (5:3) optimizmo daug nepridėjo. Tačiau komandos vadovas Šarūnas Kuliešius sezono dar nelaidoja ir tikisi geresnio lyderių žaidimo.
 
„Sausio mėnesį ne visose rungtynėse žaidėme prastai, bet teko pripažinti varžovų pranašumą. Kas rodo, kad šalies pirmenybių lygis vis kyla. Pavyzdžiui ir praeitos savaitės namų rungtynių su “Energija“ pirmoje pusėje sukūrėme daugiau už varžovus progų, netgi pirmavome antrajame kėlinyje, bet vėliau sustojome.
 
Kaip ir pernai didesnę sezono dalį taip ir šį sezoną niekaip nepavyksta žaisti pilna sudėtimi. Pernai finale gautos kelio traumos (kryžminių raiščių trūkimo) pasekmės visą šį sezoną kankina vieną rezultatyviausių žaidėjų Šarūną Suchomliną. Dėl skirtingų priežasčių iškrenta tai vienas, tai kitas. Be to tikiuosi geresnio žaidimo ir iš tų žaidėjų, kurie turėtų traukti visą traukinį. Buvo ligų ir traumų, bet ateina sezono metas, kai jokių pasiteisinimų negali būti“.
 
Vilniaus komandų dvikova įdomi ir tuo, kad prieš savo buvusią komandą žais dabar jau “Hockey Punks” žaidėjas Dominykas Bisturys, kurį “Geležinis Vilkas” paskolino “pankams” sezono antroje pusėje. Praeityje jaunimo rinktinėse ir Elektrėnų “Energijoje” rungtyniavęs D.Bisturys debiutavo šeštadienį Kaune. Įvarčių nepelnė, tačiau “Hockey Punks” liko patenkinti naujoko žaidimu.
Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje.  Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.